M Moderasyon Ekibi Yetkili Üye 17 Temmuz 2024 #11 Merhaba, Herkesin faydalanabilmesi için çözümü detaylı bir şekilde anlatabilir misiniz? Saygılarımızla.
Merhaba, Herkesin faydalanabilmesi için çözümü detaylı bir şekilde anlatabilir misiniz? Saygılarımızla.
Sefa Yıldırım Megapat Katılım 27 Mart 2015 Mesajlar 159 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Temmuz 2024 #12 Moderasyon Ekibi dedi: Merhaba, Herkesin faydalanabilmesi için çözümü detaylı bir şekilde anlatabilir misiniz? Saygılarımızla. Genişletmek için tıkla... Bende aynı sorunu yaşadığımdan forumları taramaya başladım. Çözüm yukarıdaki arkadaşların anlattığı gibi DDU ile güncel NVIDIA driverini silip bir önceki driverini kendi sitesinden indirip kurmaktan başka bir yolu yok gibi gözüküyor.
Moderasyon Ekibi dedi: Merhaba, Herkesin faydalanabilmesi için çözümü detaylı bir şekilde anlatabilir misiniz? Saygılarımızla. Genişletmek için tıkla... Bende aynı sorunu yaşadığımdan forumları taramaya başladım. Çözüm yukarıdaki arkadaşların anlattığı gibi DDU ile güncel NVIDIA driverini silip bir önceki driverini kendi sitesinden indirip kurmaktan başka bir yolu yok gibi gözüküyor.
1 10MG Hectopat Katılım 31 Temmuz 2021 Mesajlar 630 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Temmuz 2024 #13 Moderasyon Ekibi dedi: Merhaba, Herkesin faydalanabilmesi için çözümü detaylı bir şekilde anlatabilir misiniz? Saygılarımızla. Genişletmek için tıkla... Youtubeda bir videodan yardımcı olarak çözümü hallettim. CS2 4:3 Sabit HZ sorunu çözümüyazın çıkar.
Moderasyon Ekibi dedi: Merhaba, Herkesin faydalanabilmesi için çözümü detaylı bir şekilde anlatabilir misiniz? Saygılarımızla. Genişletmek için tıkla... Youtubeda bir videodan yardımcı olarak çözümü hallettim. CS2 4:3 Sabit HZ sorunu çözümüyazın çıkar.