K kaanefe1 Femtopat Katılım 5 Ekim 2024 Mesajlar 46 19 Mart 2025 #1 Normalde 4:3 olarak oynuyordum. Oyun bir ara girmemezlik yaptı ve oyuna tekrar girdiğimde ekran ayarlarım bozulmuştu. Tekrar 4:3 yaptım fakat kenarda siyah boşluklar kalıyor yani tam ekran olmuyor. 4:3 oyun şimdi olmuyor. Bir çözümü var mı?
Normalde 4:3 olarak oynuyordum. Oyun bir ara girmemezlik yaptı ve oyuna tekrar girdiğimde ekran ayarlarım bozulmuştu. Tekrar 4:3 yaptım fakat kenarda siyah boşluklar kalıyor yani tam ekran olmuyor. 4:3 oyun şimdi olmuyor. Bir çözümü var mı?
KS KS K kaanefe1 Femtopat Katılım 5 Ekim 2024 Mesajlar 46 19 Mart 2025 #11 chawzy dedi: Microsoft Store da bulunan Intel grafik merkezine girdiğine emin misin? Genişletmek için tıkla... İntel grafik merkezine girdim. Ekran bölümünde öyle bir seçenek yok sadece sistem ayarlarlarını aç seçeneği çıkıyor. Artı 0 Eksi
chawzy dedi: Microsoft Store da bulunan Intel grafik merkezine girdiğine emin misin? Genişletmek için tıkla... İntel grafik merkezine girdim. Ekran bölümünde öyle bir seçenek yok sadece sistem ayarlarlarını aç seçeneği çıkıyor.
C chawzy Decapat Katılım 29 Eylül 2022 Mesajlar 45 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mart 2025 #12 kaanefe1 dedi: Ekran kısmında öyle bir seçenek yok. Genişletmek için tıkla... 1600x900 ve 1280x1024 çözünürlüklerinde dener misin? Artı 0 Eksi
kaanefe1 dedi: Ekran kısmında öyle bir seçenek yok. Genişletmek için tıkla... 1600x900 ve 1280x1024 çözünürlüklerinde dener misin?
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Dizüstü Cerrahı Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 26.957 Çözümler 551 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mart 2025 #13 kaanefe1 dedi: Intel grafik merkezine girdim. Ekran bölümünde öyle bir seçenek yok sadece sistem ayarlarlarını aç seçeneği çıkıyor. Genişletmek için tıkla... Intel grafik merkezine girip ekran görüntüsü at. Artı 0 Eksi
kaanefe1 dedi: Intel grafik merkezine girdim. Ekran bölümünde öyle bir seçenek yok sadece sistem ayarlarlarını aç seçeneği çıkıyor. Genişletmek için tıkla... Intel grafik merkezine girip ekran görüntüsü at.
C chawzy Decapat Katılım 29 Eylül 2022 Mesajlar 45 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mart 2025 #14 kaanefe1 dedi: Intel grafik merkezine girdim. Ekran bölümünde öyle bir seçenek yok sadece sistem ayarlarlarını aç seçeneği çıkıyor. Genişletmek için tıkla... O zaman silip tekrar yüklemeyi dene. Bende laptop kullanırken böyle olmuştu silip yükleyince düzeldi. Artı 0 Eksi
kaanefe1 dedi: Intel grafik merkezine girdim. Ekran bölümünde öyle bir seçenek yok sadece sistem ayarlarlarını aç seçeneği çıkıyor. Genişletmek için tıkla... O zaman silip tekrar yüklemeyi dene. Bende laptop kullanırken böyle olmuştu silip yükleyince düzeldi.
KS KS K kaanefe1 Femtopat Katılım 5 Ekim 2024 Mesajlar 46 19 Mart 2025 #15 Einstein dedi: Intel grafik merkezine girip ekran görüntüsü at. Genişletmek için tıkla... Böyle. chawzy dedi: O zaman silip tekrar yüklemeyi dene. Bende laptop kullanırken böyle olmuştu silip yükleyince düzeldi. Genişletmek için tıkla... Denedim yine aynı. Dosya Ekleri Ekran görüntüsü 2025-03-19 021109.png 671 KB · Görüntüleme: 36 Artı 0 Eksi
Einstein dedi: Intel grafik merkezine girip ekran görüntüsü at. Genişletmek için tıkla... Böyle. chawzy dedi: O zaman silip tekrar yüklemeyi dene. Bende laptop kullanırken böyle olmuştu silip yükleyince düzeldi. Genişletmek için tıkla... Denedim yine aynı.
C chawzy Decapat Katılım 29 Eylül 2022 Mesajlar 45 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mart 2025 #16 kaanefe1 dedi: Böyle. Genişletmek için tıkla... İntelin Graphics Command Center Beta uygulamasını deneyebilir misin ? Artı 0 Eksi
kaanefe1 dedi: Böyle. Genişletmek için tıkla... İntelin Graphics Command Center Beta uygulamasını deneyebilir misin ?
KS KS K kaanefe1 Femtopat Katılım 5 Ekim 2024 Mesajlar 46 19 Mart 2025 #17 chawzy dedi: İntelin Graphics Command Center Beta uygulamasını deneyebilir misin ? Genişletmek için tıkla... Yükledim şimdi fakat ingilizce olduğu için anlayamadım pek nasıl yol izlemem gerektiğini yazarmısın? Artı 0 Eksi
chawzy dedi: İntelin Graphics Command Center Beta uygulamasını deneyebilir misin ? Genişletmek için tıkla... Yükledim şimdi fakat ingilizce olduğu için anlayamadım pek nasıl yol izlemem gerektiğini yazarmısın?
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Dizüstü Cerrahı Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 26.957 Çözümler 551 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mart 2025 #18 kaanefe1 dedi: Böyle. Denedim yine aynı. Genişletmek için tıkla... Ölçeklendirme kısmına tıklayıp ekran görüntüsü at. Artı 0 Eksi
kaanefe1 dedi: Böyle. Denedim yine aynı. Genişletmek için tıkla... Ölçeklendirme kısmına tıklayıp ekran görüntüsü at.
KS KS K kaanefe1 Femtopat Katılım 5 Ekim 2024 Mesajlar 46 19 Mart 2025 #19 Einstein dedi: Ölçeklendirme kısmına tıklayıp ekran görüntüsü at. Genişletmek için tıkla... Böyle. Dosya Ekleri Ekran görüntüsü 2025-03-19 022735.png 52,9 KB · Görüntüleme: 25 Artı 0 Eksi
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Dizüstü Cerrahı Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 26.957 Çözümler 551 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mart 2025 #20 kaanefe1 dedi: Böyle. Genişletmek için tıkla... Ölçeklendirme kısmında başka ne var? Artı 0 Eksi