Y ysfmr32 Centipat Katılım 8 Ağustos 2024 Mesajlar 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ocak 2025 #1 CS 2 de 4:3 yapınca siyah bar oluyor internetten bir sürü araştırma yaptım fakat bir türlü düzeltemedim. Ne yapmam gerekiyor? Dosya Ekleri Ekran Görüntüsü (3).png 1,1 MB · Görüntüleme: 47
CS 2 de 4:3 yapınca siyah bar oluyor internetten bir sürü araştırma yaptım fakat bir türlü düzeltemedim. Ne yapmam gerekiyor?
Rulx Hectopat Katılım 16 Aralık 2019 Mesajlar 266 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ocak 2025 #2 NVIDIA Ekran kartı için Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et AMD Ekran kartı için Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
NVIDIA Ekran kartı için Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et AMD Ekran kartı için Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
KS KS Y ysfmr32 Centipat Katılım 8 Ağustos 2024 Mesajlar 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ocak 2025 #3 Rulx dedi: NVIDIA ekran kartı için. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et AMD ekran kartı için. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Bunları da denedim maalesef olmadı. Artı 0 Eksi
Rulx dedi: NVIDIA ekran kartı için. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et AMD ekran kartı için. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Bunları da denedim maalesef olmadı.