CS2'de 50 ping alıyorum ama acayip bir ışınlanma sorunu var, bu sorunu nasıl çözerim?
Sağ üstte ms yazması için hangi kodu girmem gerekiyor?Sağ üstte ms falan yazıyor ya o kısmı atar mısın bir?
Sağ üstte default olarak bir şey yazmaz ki zaten, siz benden tam olarak ne bilgisi istiyorsunuz? Pingim 50-60 arası aşıır bir ışınlanma var.Oyunda sağ üstte herhangi bir şey yazmıyor mu?
Kablosuz kullanıyorum, kablolu kullanmam imkansız. Diyelim ki packet loss oluyor, bu durumda ne yapabilirim? Packet loss sorunu nasıl çözerim?CS2'de sağ üstte default olarak ms falan yazması lazım ellemediysen oyun ayarlarından açıp kapanıyor bir bak packet loss olup olmadığını anlarız kablolu mu oynuyorsun bu arada.
Başka çözümü yok mu? Hep kablosuz kullandım, genellikle bir problem yaşamam sadece şuan oyuında ışınlanma sorunu var.Kablolu kullanman lazım kablosuz olduğu için yapıyor büyük ihtimalle.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.