G Galaxy2 Attopat Katılım 22 Mart 2024 Mesajlar 32 31 Mart 2024 #11 Bu pingde oyunda rahatsızlık vermesi ortalama 70 pingden sonra başlıyor değil mi yanlış bilmiyorsam?
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Dizüstü Cerrahı Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 26.915 Çözümler 551 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mart 2024 #12 30 ping bile alsan kablosuz olursa ping çıkabilir 70 ping alırsa gecikme daha fazla olur evet.
KenanBulutE Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Kasım 2019 Mesajlar 1.999 Çözümler 11 31 Mart 2024 #13 Einstein dedi: 30 ping bile alsan kablosuz olursa ping çıkabilir 70 ping alırsa gecikme daha fazla olur evet. Genişletmek için tıkla... Diğer oyunlarda bir problem yaşamıyorum, kablolu kablosuz tabii ki fark eder ama başka yolların olduğunuda düşünüyorum, yıllardır kablosuz kullanıyorum bilgisayar değiştirdim, şu anki bilgisayarım da var bu problem.
Einstein dedi: 30 ping bile alsan kablosuz olursa ping çıkabilir 70 ping alırsa gecikme daha fazla olur evet. Genişletmek için tıkla... Diğer oyunlarda bir problem yaşamıyorum, kablolu kablosuz tabii ki fark eder ama başka yolların olduğunuda düşünüyorum, yıllardır kablosuz kullanıyorum bilgisayar değiştirdim, şu anki bilgisayarım da var bu problem.