Arkadaşlar CS 2'de 1920/1080p 75Hz monitörüm var sadece 60Hz gösteriyor, 75 Hz çekmek istiyorum.
Arkadaşlar CS 2'de 1920/1080p 75Hz monitörüm var sadece 60Hz gösteriyor, 75 Hz çekmek istiyorum.
Önce tam ekran pencereli yapın sonra tekrar tam ekran yapın 75Hz gelecektir. Bu çözmediyse pencereli yapın sonra tekrar tam ekran yapın bunu birkaç kez tekrarladığınızda 75Hertz gelecektir.
Önce tam ekran pencereli yapın sonra tekrar tam ekran yapın 75Hz gelecektir. Bu çözmediyse pencereli yapın sonra tekrar tam ekran yapın bunu birkaç kez tekrarladığınızda 75Hertz gelecektir.
merhaba aynı sorunu bende yaşıyorum ekranım 1920x1080 144 hz ve 59 hz de kalıyor bunu denedim ama olmadı başka yolu var mıÖnce tam ekran pencereli yapın sonra tekrar tam ekran yapın 75Hz gelecektir. Bu çözmediyse pencereli yapın sonra tekrar tam ekran yapın bunu birkaç kez tekrarladığınızda 75Hertz gelecektir.
Merhaba aynı sorunu bende yaşıyorum ekranım 1920x1080 144 Hz ve 59 Hz de kalıyor bunu denedim ama olmadı başka yolu var mı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.