n1njaa21 Femtopat Katılım 15 Kasım 2024 Mesajlar 71 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Şubat 2025 #1 Merhaba temin Key-Drop'tan 70 dolar katladim ve skinchanger ile guzel skin alip cikmak istiyorum. Sonra Steam'de onu satip kendime oyun falan alirim. Hangi skini alirsam daha hizli satar? Son düzenleyen: Moderatör: 11 Şubat 2025
Merhaba temin Key-Drop'tan 70 dolar katladim ve skinchanger ile guzel skin alip cikmak istiyorum. Sonra Steam'de onu satip kendime oyun falan alirim. Hangi skini alirsam daha hizli satar?
Ali Ataberk Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 19 Mart 2015 Mesajlar 2.108 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Şubat 2025 #2 0 Skin alırsan daha hızlı satar onun dışında 70 dolar değerindeki skinlere bu adresten bakabilirsin. Stoğu hangisinin az ise o daha değerlidir. Steam Community Market :: Showing results for: Counter-Strike 2 steamcommunity.com
0 Skin alırsan daha hızlı satar onun dışında 70 dolar değerindeki skinlere bu adresten bakabilirsin. Stoğu hangisinin az ise o daha değerlidir. Steam Community Market :: Showing results for: Counter-Strike 2 steamcommunity.com
Yürüyen HLTV Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Aralık 2018 Mesajlar 1.386 Makaleler 1 Çözümler 26 11 Şubat 2025 #3 Ali Ataberk dedi: 0 Skin alırsan daha hızlı satar onun dışında 70 dolar değerindeki skinlere bu adresten bakabilirsin. Stoğu hangisinin az ise o daha değerlidir. Steam Community Market :: Showing results for: Counter-Strike 2 steamcommunity.com Genişletmek için tıkla... Az olan daha değerli olacak diye bir kaide yok. Ayrıca az olması piyasasının yavaş olduğuna işaret. Yani hızlı satmak için alınmazlar.
Ali Ataberk dedi: 0 Skin alırsan daha hızlı satar onun dışında 70 dolar değerindeki skinlere bu adresten bakabilirsin. Stoğu hangisinin az ise o daha değerlidir. Steam Community Market :: Showing results for: Counter-Strike 2 steamcommunity.com Genişletmek için tıkla... Az olan daha değerli olacak diye bir kaide yok. Ayrıca az olması piyasasının yavaş olduğuna işaret. Yani hızlı satmak için alınmazlar.