aKuu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Şubat 2020 Mesajlar 8.053 Makaleler 3 Çözümler 27 1 Eylül 2023 #12 BatuWan dedi: Bayağı takılma var ama çok hoşuma gitti çıkamadım oyundan. Mermiler 64 tick veya 128 tick gibi gelmedi sanki dümdüz gidiyor gibi geldi. Genişletmek için tıkla... Tickrate kalktı sub-tick denen sisteme geçildidiği için mermiler daha iyi gidiyor.
BatuWan dedi: Bayağı takılma var ama çok hoşuma gitti çıkamadım oyundan. Mermiler 64 tick veya 128 tick gibi gelmedi sanki dümdüz gidiyor gibi geldi. Genişletmek için tıkla... Tickrate kalktı sub-tick denen sisteme geçildidiği için mermiler daha iyi gidiyor.
Finestriker Megapat Zamanın Tanığı Katılım 30 Mart 2014 Mesajlar 1.468 Çözümler 2 Yer Amasya 1 Eylül 2023 #13 Grafikleri en düşüğe alınca çamur gibi oluyor. FPS sorunu var onun dışında güzel sorunlar çözülcektir.
Grafikleri en düşüğe alınca çamur gibi oluyor. FPS sorunu var onun dışında güzel sorunlar çözülcektir.
LawbringerGaming Hectopat Katılım 13 Mart 2021 Mesajlar 852 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2023 #14 aKuu dedi: Unlucky hocam herkese verilmemiş. Nasıl bir sisteme göre dağıtıyorlar bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Sadece seçkin olanlara veriyorlar. Açık beta olmadığı için.
aKuu dedi: Unlucky hocam herkese verilmemiş. Nasıl bir sisteme göre dağıtıyorlar bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Sadece seçkin olanlara veriyorlar. Açık beta olmadığı için.
elon_muskk Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Şubat 2020 Mesajlar 1.967 Çözümler 7 1 Eylül 2023 #15 Nedense bende takılma falan yok. FPS de 180'lerde. Gayet akıcı. Bir de seslere alışamadım. Çok boğuk geliyor bir tuhaf. Acaba bende mi böyle ?
Nedense bende takılma falan yok. FPS de 180'lerde. Gayet akıcı. Bir de seslere alışamadım. Çok boğuk geliyor bir tuhaf. Acaba bende mi böyle ?
aKuu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Şubat 2020 Mesajlar 8.053 Makaleler 3 Çözümler 27 1 Eylül 2023 #16 LawbringerGaming dedi: Sadece seçkin olanlara veriyorlar. Açık beta olmadığı için. Genişletmek için tıkla... Seçkin ve rankı olup gelmeyenler de varmış. Açık beta yanlış bir tabir oldu doğru dalgınlığıma gelmiş. Frstghost dedi: Adi üstünde °BETA°, oyunda gördügün sorunlari bildireceksin. Yapimcilarda bu sorunlari düzeltip. Oyunun düzgün cikmasini sagliyacak. Genişletmek için tıkla... Aksini söyleyen olmadı hocam zaten.
LawbringerGaming dedi: Sadece seçkin olanlara veriyorlar. Açık beta olmadığı için. Genişletmek için tıkla... Seçkin ve rankı olup gelmeyenler de varmış. Açık beta yanlış bir tabir oldu doğru dalgınlığıma gelmiş. Frstghost dedi: Adi üstünde °BETA°, oyunda gördügün sorunlari bildireceksin. Yapimcilarda bu sorunlari düzeltip. Oyunun düzgün cikmasini sagliyacak. Genişletmek için tıkla... Aksini söyleyen olmadı hocam zaten.
Croxie Hectopat Katılım 3 Ağustos 2021 Mesajlar 1.660 Çözümler 4 1 Eylül 2023 #17 Optimizasyon sıkıntısı dışında oyun mükemmel. Mermiler tık diye adama gidiyor.
490836 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 19 Eylül 2021 Mesajlar 16.013 Makaleler 4 Çözümler 103 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 4060TI 8GB, Ryzen 5 5600, 16 GB DDR4 3200Mhz CL16 RAM, ASUS A320M-F, Snowman M200, Aego Gamegaraj 650W PSU Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 1 Eylül 2023 #18 Bende seçkin olmasına rağmen gelmemiş. Zaten oyuna artık ayda yılda bir 30TL'ye ihtiyacım olduğunda giriyorum gelmemesi normal. Tek sıkıntı şu anda CS: GO envanterime ulaşamıyorum.
Bende seçkin olmasına rağmen gelmemiş. Zaten oyuna artık ayda yılda bir 30TL'ye ihtiyacım olduğunda giriyorum gelmemesi normal. Tek sıkıntı şu anda CS: GO envanterime ulaşamıyorum.
DexterMorganBey Hectopat Katılım 14 Mart 2022 Mesajlar 998 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2023 #19 Görünüş olarak güzele benziyor. Envanter olayı biraz garip geldi. Onun dışında FPS bayağı düştü.
GrimKazashini Hectopat Katılım 25 Ocak 2023 Mesajlar 1.733 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2023 #20 FPS sorunu yaşayanlar için tam ekran yapmayı unutmayın.