M mamalaskams Femtopat Katılım 14 Şubat 2024 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Kasım 2024 #1 RAM 16 Ekran kartı RX 6600 XT dual v2 İşlemci İ5 12400f Merhaba, ben yeni CS oyuncusu olduğum için bu sorunu çözemedim. Sorununuma gelecek olursak oyun açılıyor yalnız Counter-Strike 2 yazısı gitmiyor.
Merhaba, ben yeni CS oyuncusu olduğum için bu sorunu çözemedim. Sorununuma gelecek olursak oyun açılıyor yalnız Counter-Strike 2 yazısı gitmiyor.
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Dizüstü Cerrahı Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 27.316 Çözümler 561 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Kasım 2024 #2 mamalaskams dedi: Merhaba, ben yeni CS oyuncusu olduğum için bu sorunu çözemedim. Sorununuma gelecek olursak oyun açılıyor yalnız Counter-Strike 2 yazısı gitmiyor. Genişletmek için tıkla... Başlatma seçeneklerine herhangi bir kod yazdıysanız silin. Oyun dosyalarını doğrulamayı deneyin. Artı 0 Eksi
mamalaskams dedi: Merhaba, ben yeni CS oyuncusu olduğum için bu sorunu çözemedim. Sorununuma gelecek olursak oyun açılıyor yalnız Counter-Strike 2 yazısı gitmiyor. Genişletmek için tıkla... Başlatma seçeneklerine herhangi bir kod yazdıysanız silin. Oyun dosyalarını doğrulamayı deneyin.