Cimiaow Femtopat Katılım 27 Ağustos 2025 Mesajlar 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ekim 2025 #1 Steam'i açtıktan sonra hiçbir şey yapmadan CS2'yi açıyorum. Ekran geliyor, sonra geri kapanıyor. Ne yapmam lazım?
Steam'i açtıktan sonra hiçbir şey yapmadan CS2'yi açıyorum. Ekran geliyor, sonra geri kapanıyor. Ne yapmam lazım?
Gereksiz Eleman Megapat Antibiyotik Zamanın Tanığı Katılım 6 Haziran 2019 Mesajlar 1.940 Çözümler 200 18 Ekim 2025 #2 Oyun dosyalarının bütünlüğünü doğrulamayı deneyin.
FatihB1453 Zeptopat Katılım 14 Kasım 2025 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Kasım 2025 #3 Cimiaow dedi: Steam'i açtıktan sonra hiçbir şey yapmadan CS2'yi açıyorum. Ekran geliyor, sonra geri kapanıyor. Ne yapmam lazım? Genişletmek için tıkla... @Gereksiz Eleman kanka musaitsen bir bakabilir misin acaba @Cimiaow kanka bı bakabilirmisin müsaitsen @Gereksiz Eleman kanka pardon diğer arkadaşa dicektin yanlış etiketlerim kusura bakma lütfen Son düzenleme: 14 Kasım 2025
Cimiaow dedi: Steam'i açtıktan sonra hiçbir şey yapmadan CS2'yi açıyorum. Ekran geliyor, sonra geri kapanıyor. Ne yapmam lazım? Genişletmek için tıkla... @Gereksiz Eleman kanka musaitsen bir bakabilir misin acaba @Cimiaow kanka bı bakabilirmisin müsaitsen @Gereksiz Eleman kanka pardon diğer arkadaşa dicektin yanlış etiketlerim kusura bakma lütfen