Çözüldü CS2 açılış ekranında kalıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Yer
Denizli
Daha fazla  
Merhaba CS2 betasına katıldım ve oyunu güncelledim ama oyun açılmıyor. Görseldeki gibi kalıyor. Arkada menü müziği çalıyor ama ekran hep böyle. Tekrar kurmadan bir sormak istedim belki çok basit bir çözümü vardır.

cs2.png

Çözüm
Dosyaları doğrulayın.
maalesef çoktan denemiştim.
Menü sesi geliyorsa oyun açılmıştır. Görüntü gelmiyordur. Alt+Enter deneyebilirsin. Düzelmezse oyunu kapatıp başlatma seçeneklerine aşağıdaki kodları gir. Monitörünün 1080p olduğunu varsayıyorum.

-fullscreen -w 1920 -h 1080
Bu da işe yaramadı ama oyunun çalışıyor olması dikkatimden kaçan bir detay. Sanırım sorun görüntüleme ile ilgili. En iyisi bi kaldırıp kurayım.

Sorunu çözdüm. Aynı sorunu yaşayıp da bu mesajı görenler CS:GO config dosyasını silsin.
Yani C:\Program Files (x86)\Steam\userdata içerisindeki numaralı klasör(lerin) de içerisindeki "730" isimli klasörün yedeğini alıp silin. Birden fazla varsa hepsine aynı işlemi yapın.
Menü sesi geliyorsa oyun açılmıştır. Görüntü gelmiyordur. Alt+Enter deneyebilirsin. Düzelmezse oyunu kapatıp başlatma seçeneklerine aşağıdaki kodları gir. Monitörünün 1080p olduğunu varsayıyorum.

Dosyaları doğrulayın.

Bu da işe yaramadı ama oyunun çalışıyor olması dikkatimden kaçan bir detay. Sanırım sorun görüntüleme ile ilgili. En iyisi bi kaldırıp kurayım.

Sorunu çözdüm. Aynı sorunu yaşayıp da bu mesajı görenler CS:GO config dosyasını silsin.
Yani C:\Program Files (x86)\Steam\userdata içerisindeki numaralı klasör(lerin) de içerisindeki "730" isimli klasörün yedeğini alıp silin. Birden fazla varsa hepsine aynı işlemi yapın.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm

hocam yedeğini almadan silsem sıkıntı olur mu

Arkadaşlar uğraşmayın, Power Supply bakın. Ben öyle çözdüm. Aylarca uğraştım. OCCT ile güç testi yapın zaten kapanacaktır PC Power Supply'den. Ben kurtuldum.

arkadaşlar uğraşmayın power supply bakın ben öyle çözdüm aylarca uğraştım occt ile güç testi yapın zaten kapanıcaktır pc power supply den ben kurtuldum.

Merhaba CS2 betasına katıldım ve oyunu güncelledim ama oyun açılmıyor. Görseldeki gibi kalıyor. Arkada menü müziği çalıyor ama ekran hep böyle. Tekrar kurmadan bir sormak istedim belki çok basit bir çözümü vardır.

Eki Görüntüle 1927040

Dostum çok sağ ol teşekkürler aynı ekranda benimki de dondu ama şu an sorun çözüldü.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı