xkolyy Centipat Katılım 6 Şubat 2024 Mesajlar 60 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Diğer 8 Nisan 2024 #1 RAM 16 GB RAM 3200 MHz İşlemci İntel i5 12th Selam herkese. CS 2'yi açarken açılış ekranında kalıyor. Her şeyi denedim. Olmuyor, 730 vs. sildim. Başka ne yapacağım? 16 GB RAM. Intel i5 12th. Ekran kartı yok. 500 GB SSD. Son düzenleyen: Moderatör: 8 Nisan 2024
Selam herkese. CS 2'yi açarken açılış ekranında kalıyor. Her şeyi denedim. Olmuyor, 730 vs. sildim. Başka ne yapacağım? 16 GB RAM. Intel i5 12th. Ekran kartı yok. 500 GB SSD.
ikari Shinjikun Hectopat Katılım 30 Haziran 2022 Mesajlar 110 8 Nisan 2024 #2 xkolyy dedi: Selam herkese. CS 2'yi açarken açılış ekranında kalıyor. Her şeyi denedim. Olmuyor, 730 vs. sildim. Başka ne yapacağım? 16 GB RAM. Intel i5 12th. Ekran kartı yok. 500 GB SSD. Genişletmek için tıkla... Ne kadar doğru veya yardımcı olur bilmiyorum ama arka planda oyun güncellenirken açılmaya çalışılırsa oluyor bende ona dikkat edip deneyebilirsiniz. Artı 0 Eksi
xkolyy dedi: Selam herkese. CS 2'yi açarken açılış ekranında kalıyor. Her şeyi denedim. Olmuyor, 730 vs. sildim. Başka ne yapacağım? 16 GB RAM. Intel i5 12th. Ekran kartı yok. 500 GB SSD. Genişletmek için tıkla... Ne kadar doğru veya yardımcı olur bilmiyorum ama arka planda oyun güncellenirken açılmaya çalışılırsa oluyor bende ona dikkat edip deneyebilirsiniz.
AceTeq Gigapat Zamanın Tanığı Mahalle Bilgisayarcısı Sıvı Nitrojen Katılım 13 Aralık 2016 Mesajlar 8.972 Çözümler 80 Yer Başkent 8 Nisan 2024 #3 xkolyy dedi: Ekran kartı yok. Genişletmek için tıkla... Ekran kartı yok mu? Ekran kartı olmadan nasıl oynamayı düşünüyorsunuz? Artı 0 Eksi
xkolyy dedi: Ekran kartı yok. Genişletmek için tıkla... Ekran kartı yok mu? Ekran kartı olmadan nasıl oynamayı düşünüyorsunuz?
ikari Shinjikun Hectopat Katılım 30 Haziran 2022 Mesajlar 110 8 Nisan 2024 #4 Görmemişim lan kükredim ya. Artı 0 Eksi
KS KS xkolyy Centipat Katılım 6 Şubat 2024 Mesajlar 60 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Diğer 9 Nisan 2024 #5 AceTeq dedi: Ekran kartı yok mu? Ekran kartı olmadan nasıl oynamayı düşünüyorsunuz? Genişletmek için tıkla... ekran kartı olmadan oynayan arkadaşlarım var. Artı 0 Eksi
AceTeq dedi: Ekran kartı yok mu? Ekran kartı olmadan nasıl oynamayı düşünüyorsunuz? Genişletmek için tıkla... ekran kartı olmadan oynayan arkadaşlarım var.
AceTeq Gigapat Zamanın Tanığı Mahalle Bilgisayarcısı Sıvı Nitrojen Katılım 13 Aralık 2016 Mesajlar 8.972 Çözümler 80 Yer Başkent 9 Nisan 2024 #6 xkolyy dedi: ekran kartı olmadan oynayan arkadaşlarım var. Genişletmek için tıkla... APU sistemse zor bela oynatır ama haricinde oynayamazsınız, imkânı yok. Artı 0 Eksi
xkolyy dedi: ekran kartı olmadan oynayan arkadaşlarım var. Genişletmek için tıkla... APU sistemse zor bela oynatır ama haricinde oynayamazsınız, imkânı yok.