byRench Hectopat Katılım 26 Ocak 2022 Mesajlar 192 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek IT Engineer 1 Eylül 2023 #1 CS2 test geldi bugün bende yükledim fakat oynaya tıklayıp CS2 ile başlat dediğim açılmadan geri kapanıyor.
CS2 test geldi bugün bende yükledim fakat oynaya tıklayıp CS2 ile başlat dediğim açılmadan geri kapanıyor.
Soraka Kajmer Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Eylül 2019 Mesajlar 4.042 Makaleler 10 Çözümler 26 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2023 #2 Oyunun dosya bütünlüğünü doğrulayıp girmeyi deneyin.
NickWick Femtopat Katılım 30 Mayıs 2023 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2023 #3 Bilgisayarınız kaldırmıyor olabilir. Eğer ki ondan dolayı kaynaklanan bir olaysa, artık bi' yükseltme zamanı gelmiştir.
Bilgisayarınız kaldırmıyor olabilir. Eğer ki ondan dolayı kaynaklanan bir olaysa, artık bi' yükseltme zamanı gelmiştir.
byRench Hectopat Katılım 26 Ocak 2022 Mesajlar 192 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek IT Engineer 1 Eylül 2023 #4 Soraka Kajmer dedi: Oyunun dosya bütünlüğünü doğrulayıp girmeyi deneyin. Genişletmek için tıkla... Denendi. NickWick dedi: Bilgisayarınız kaldırmıyor olabilir. Eğer ki ondan dolayı kaynaklanan bir olaysa, artık bi' yükseltme zamanı gelmiştir. Genişletmek için tıkla... Kaldırmasa herhangi bir hata verirdi şöyle bir şeyde var CS:GO ben oynuyordum 200 300FPS arası rahat açması gerek bence.
Soraka Kajmer dedi: Oyunun dosya bütünlüğünü doğrulayıp girmeyi deneyin. Genişletmek için tıkla... Denendi. NickWick dedi: Bilgisayarınız kaldırmıyor olabilir. Eğer ki ondan dolayı kaynaklanan bir olaysa, artık bi' yükseltme zamanı gelmiştir. Genişletmek için tıkla... Kaldırmasa herhangi bir hata verirdi şöyle bir şeyde var CS:GO ben oynuyordum 200 300FPS arası rahat açması gerek bence.
Soraka Kajmer Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Eylül 2019 Mesajlar 4.042 Makaleler 10 Çözümler 26 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2023 #5 byRench dedi: Denendi. Kaldırmasa herhangi bir hata verirdi şöyle bir şeyde var CS:GO ben oynuyordum 200 300FPS arası rahat açması gerek bence. Genişletmek için tıkla... Aldığınız hatayı çok kişi alıyormuş, beta sürecinde olduğu için böyle hatalar olabiliyor hocam.
byRench dedi: Denendi. Kaldırmasa herhangi bir hata verirdi şöyle bir şeyde var CS:GO ben oynuyordum 200 300FPS arası rahat açması gerek bence. Genişletmek için tıkla... Aldığınız hatayı çok kişi alıyormuş, beta sürecinde olduğu için böyle hatalar olabiliyor hocam.
Estetikci Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Şubat 2020 Mesajlar 2.201 Çözümler 5 1 Eylül 2023 #6 Oyunda çok drop yiyorum sistemim iyi olmasına rağmen.
eggkaan Decapat Katılım 29 Ekim 2022 Mesajlar 429 Çözümler 1 Yer Bodrum Daha fazla Sistem Özellikleri GSKILL RIPJAWS DDR4 2x8 RAM-GIGABYTE H610M H DDR4 Anakart-RTX 3050 Eagle-Crucial 500GB P3 M.2 SSD-Intel Core i3 12. Nesil CPU Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2023 #7 Hocam çözdünüz mü?
Lancia Delta S4 Kilopat Katılım 9 Ağustos 2021 Mesajlar 4.142 Makaleler 4 Çözümler 36 Yer Bursa/Nilüfer Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2023 #8 Sorun oyun ile alakalı çoğu kişi yaşıyor bu sorunu. Bence hiç çözmekle zaman kaybetmeyin Valve zaten hızlı bir şirket yeni patch gelince oynarsınız.
Sorun oyun ile alakalı çoğu kişi yaşıyor bu sorunu. Bence hiç çözmekle zaman kaybetmeyin Valve zaten hızlı bir şirket yeni patch gelince oynarsınız.
eggkaan Decapat Katılım 29 Ekim 2022 Mesajlar 429 Çözümler 1 Yer Bodrum Daha fazla Sistem Özellikleri GSKILL RIPJAWS DDR4 2x8 RAM-GIGABYTE H610M H DDR4 Anakart-RTX 3050 Eagle-Crucial 500GB P3 M.2 SSD-Intel Core i3 12. Nesil CPU Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2023 #9 byRench dedi: CS2 test geldi bugün bende yükledim fakat oynaya tıklayıp CS2 ile başlat dediğim açılmadan geri kapanıyor. Genişletmek için tıkla... Hocam vereceğim kodları başlatma seçeneklerine yazın düzeliyor. Kodlar; d3d9ex -nojoy
byRench dedi: CS2 test geldi bugün bende yükledim fakat oynaya tıklayıp CS2 ile başlat dediğim açılmadan geri kapanıyor. Genişletmek için tıkla... Hocam vereceğim kodları başlatma seçeneklerine yazın düzeliyor. Kodlar; d3d9ex -nojoy
Anobis Hectopat Katılım 11 Temmuz 2023 Mesajlar 1.423 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2023 #10 byRench dedi: CS2 test geldi bugün bende yükledim fakat oynaya tıklayıp CS2 ile başlat dediğim açılmadan geri kapanıyor. Genişletmek için tıkla... Beta sürecinde olduğu için çok normal hocam.
byRench dedi: CS2 test geldi bugün bende yükledim fakat oynaya tıklayıp CS2 ile başlat dediğim açılmadan geri kapanıyor. Genişletmek için tıkla... Beta sürecinde olduğu için çok normal hocam.