AhmetYusuf1 Hectopat Katılım 25 Ekim 2020 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2023 #1 Merhaba. Sabah CS2 oynarken Alt+Tab atmam sonucu oyuna girememiştim ( maç içindeyken ) bilgisayarımı yeniden başlattığım zaman geçer diye düşündüm fakat hala sorunum devam ediyor acaba benden başka böyle hata ile karşılaşan oldu mu? Dosya Ekleri 9rz7cji.png 30,2 KB · Görüntüleme: 318
Merhaba. Sabah CS2 oynarken Alt+Tab atmam sonucu oyuna girememiştim ( maç içindeyken ) bilgisayarımı yeniden başlattığım zaman geçer diye düşündüm fakat hala sorunum devam ediyor acaba benden başka böyle hata ile karşılaşan oldu mu?
KargaReis27 Decipat Katılım 31 Ağustos 2023 Mesajlar 1.353 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2023 #2 reis konuyu bilmiyorum ama cs2 yi nerden indirdin ? ha bu arada sorun bence sende değil bir çok kişide hata vermiş falan Artı 0 Eksi
reis konuyu bilmiyorum ama cs2 yi nerden indirdin ? ha bu arada sorun bence sende değil bir çok kişide hata vermiş falan
KS KS AhmetYusuf1 Hectopat Katılım 25 Ekim 2020 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2023 #3 KargaReis27 dedi: Reis konuyu bilmiyorum ama CS2'yi nereden indirdin? Ha bu arada sorun bence sende değil birçok kişide hata vermiş falan. Genişletmek için tıkla... CS:GO'ya girdikten sonra sol üstte CS2 limited beta diye bir sekme çıkıyor tıklayınca otomatik indirmeye başlıyor. Artı 0 Eksi
KargaReis27 dedi: Reis konuyu bilmiyorum ama CS2'yi nereden indirdin? Ha bu arada sorun bence sende değil birçok kişide hata vermiş falan. Genişletmek için tıkla... CS:GO'ya girdikten sonra sol üstte CS2 limited beta diye bir sekme çıkıyor tıklayınca otomatik indirmeye başlıyor.
HezeyaN Hectopat Katılım 10 Şubat 2022 Mesajlar 136 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2023 #4 Hocam aynı problem bende de var. Yaşayanlarda var. Sanırım bir hata oldu. Hallederler. Artı 0 Eksi
KargaReis27 Decipat Katılım 31 Ağustos 2023 Mesajlar 1.353 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2023 #5 AhmetYusuf1 dedi: CS:GO'ya girdikten sonra sol üstte CS2 limited beta diye bir sekme çıkıyor tıklayınca otomatik indirmeye başlıyor. Genişletmek için tıkla... tamam reis sağol Artı 0 Eksi
AhmetYusuf1 dedi: CS:GO'ya girdikten sonra sol üstte CS2 limited beta diye bir sekme çıkıyor tıklayınca otomatik indirmeye başlıyor. Genişletmek için tıkla... tamam reis sağol
KS KS AhmetYusuf1 Hectopat Katılım 25 Ekim 2020 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2023 #6 HezeyaN dedi: Hocam aynı problem bende de var. Yaşayanlarda var. Sanırım bir hata oldu. Hallederler. Genişletmek için tıkla... Umarım dost ya. KargaReis27 dedi: Tamam reis sağ ol Genişletmek için tıkla... Rica ederim dost. Artı 0 Eksi
HezeyaN dedi: Hocam aynı problem bende de var. Yaşayanlarda var. Sanırım bir hata oldu. Hallederler. Genişletmek için tıkla... Umarım dost ya. KargaReis27 dedi: Tamam reis sağ ol Genişletmek için tıkla... Rica ederim dost.
HezeyaN Hectopat Katılım 10 Şubat 2022 Mesajlar 136 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2023 #7 AhmetYusuf1 dedi: Umarım dost ya. Rica ederim dost. Genişletmek için tıkla... hocam şu an girdi bende tekrar deneyin bir isterseniz Artı 0 Eksi
AhmetYusuf1 dedi: Umarım dost ya. Rica ederim dost. Genişletmek için tıkla... hocam şu an girdi bende tekrar deneyin bir isterseniz
KS KS AhmetYusuf1 Hectopat Katılım 25 Ekim 2020 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2023 #8 HezeyaN dedi: Hocam şu an girdi bende tekrar deneyin bir isterseniz. Genişletmek için tıkla... Yok hocam hala aynı ya. Güncelleme beklemekten başka çare yok gibi. Dosya Ekleri resim_2023-09-01_193322237.png 35,3 KB · Görüntüleme: 146 Artı 0 Eksi
HezeyaN dedi: Hocam şu an girdi bende tekrar deneyin bir isterseniz. Genişletmek için tıkla... Yok hocam hala aynı ya. Güncelleme beklemekten başka çare yok gibi.
K Knoples Zeptopat Katılım 3 Eylül 2023 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2023 #9 Belki bu video işine yarar: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
Belki bu video işine yarar: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
KS KS AhmetYusuf1 Hectopat Katılım 25 Ekim 2020 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2023 #10 Knoples dedi: Belki bu video işine yarar: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Config'leri çözerek çözüme ulaştım teşekkürler Artı 0 Eksi
Knoples dedi: Belki bu video işine yarar: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Config'leri çözerek çözüme ulaştım teşekkürler