AhmetYusuf1 Hectopat Katılım 25 Ekim 2020 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2023 #1 Merhaba. Sabah CS2 oynarken Alt+Tab atmam sonucu oyuna girememiştim ( maç içindeyken ) bilgisayarımı yeniden başlattığım zaman geçer diye düşündüm fakat hala sorunum devam ediyor acaba benden başka böyle hata ile karşılaşan oldu mu? Dosya Ekleri 9rz7cji.png 30,2 KB · Görüntüleme: 318
Merhaba. Sabah CS2 oynarken Alt+Tab atmam sonucu oyuna girememiştim ( maç içindeyken ) bilgisayarımı yeniden başlattığım zaman geçer diye düşündüm fakat hala sorunum devam ediyor acaba benden başka böyle hata ile karşılaşan oldu mu?
AyberkArda39 Centipat Katılım 16 Mayıs 2023 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2023 #11 Config'leri çözerek çözüme ulaştım teşekkürler nasıl yani anlamadım AhmetYusuf1 dedi: Config'leri çözerek çözüme ulaştım teşekkürler Genişletmek için tıkla... nasıl banada yapabilir misin Artı 0 Eksi
Config'leri çözerek çözüme ulaştım teşekkürler nasıl yani anlamadım AhmetYusuf1 dedi: Config'leri çözerek çözüme ulaştım teşekkürler Genişletmek için tıkla... nasıl banada yapabilir misin
S Selcukbas Centipat Katılım 24 Ocak 2022 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Eylül 2023 #12 AhmetYusuf1 dedi: Config'leri çözerek çözüme ulaştım teşekkürler Genişletmek için tıkla... Hocam çözüme ulaştıysanız bizide bilgilendirirseniz seviniriz. Artı 0 Eksi
AhmetYusuf1 dedi: Config'leri çözerek çözüme ulaştım teşekkürler Genişletmek için tıkla... Hocam çözüme ulaştıysanız bizide bilgilendirirseniz seviniriz.
jjanberk Decapat Katılım 11 Temmuz 2023 Mesajlar 39 9 Eylül 2023 #13 AhmetYusuf1 dedi: Config'leri çözerek çözüme ulaştım teşekkürler Genişletmek için tıkla... Nasıl yani? Artı 0 Eksi
AhmetYusuf1 dedi: Config'leri çözerek çözüme ulaştım teşekkürler Genişletmek için tıkla... Nasıl yani?