CS2 açılmıyor

İşletim sistemi
Windows 11

myrza

Femtopat
Daha fazla  
Ekran kartı
Saphire Radeon RX6600
Anakart
Gigabyte A520M-K
İşlemci
AMD Ryzen 5 5500
CS2 oyuna giriyorum. Açılıyormuş gibi oluyor. Yanıt vermeyip kapanıyor. Oyunu 2 defa sil yükle yaptım. Şu an hala yüklüyorum. CS'nin kendi dosyasından girebiliyorum ama VAC oynamama izin vermiyor. Ne yapmalıyım?

Dosya bütünlüğünü doğrulamayı çok kez denedim ama olmadı.

Son düzenleyen: Moderatör:
İstersen 100 kere sil yükle 10 kere format at yine oynayamazsın. Dostum VAC BAN yiyen oyuncunun nerde gördün oynayabildiğini CS? Oynayamazsın.
Agresifleşmeye gerek yok hemen bir linç peşindesiniz.
CS2 oyuna giriyorum. Açılıyormuş gibi oluyor. Yanıt vermeyip kapanıyor. Oyunu 2 defa sil yükle yaptım. Şu an hala yüklüyorum. CS'nin kendi dosyasından girebiliyorum ama VAC oynamama izin vermiyor. Ne yapmalıyım?

Dosya bütünlüğünü doğrulamayı çok kez denedim ama olmadı.
Hesabınızda VAC yasağı mı var yoksa maç aradığınızda "VAC oturumunuzu doğrulayamadı" hatası mı alıyorsunuz?

Bu hata hocam.

Agresifleşmeye gerek yok hemen bir linç peşindesiniz.

Hesabınızda VAC yasağı mı var yoksa maç aradığınızda "VAC oturumunuzu doğrulayamadı" hatası mı alıyorsunuz?

Ama bu hata "C:\program files (x86)\Steam\steamapps\common\Counter-Strike global offensive"deki CS2 dosyası ile çalıştırınca oluyor.

İstersen 100 kere sil yükle 10 kere format at yine oynayamazsın. Dostum VAC ban yiyen oyuncunun nerede gördün oynayabildiğini CS? Oynayamazsın.

Dostum VAC yasağım yok oturumum doğrulanmıyor.

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü (3).png
    Ekran Görüntüsü (3).png
    95,5 KB · Görüntüleme: 58
Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı