CS2 açınca ve bilgisayardan ses çıktı ve mavi ekran verdi

Daha fazla  
CS2 açtım ve PC'den bayağı ses çıktı ve BSoD yedim yardım eder misiniz?

Dosya Ekleri

• 020725-11343-01.pdf.txt
    4,5 MB · Görüntüleme: 30
Merhaba.

Text yerine dosyanın kendisine ihtiyacımız var.

onu kendi şeklinde atamıyormuşum sanırım bende uzantıyı değiştirdim

bu olurmu

Dosya Ekleri

• 020725-11343-01.dump.txt
    4,5 MB · Görüntüleme: 14
Text bozuk çıkıyor. Bu nedenle direkt .dmp uzantılı dosyanın kendisini istemiştim.

Neden uzantıyı değiştirdiğinizi anlayamadım.

Hiç değilse Olay Görüntüleyicisi Raporu alabiliyorsak alıp inceleyelim. Az da olsa katkı sağlayacaktır.
Sistem kısmını paylaşınız.

Değiştirmemin sebebi şu,technoapta atıyorum olmuyo şu dosya uzantıları oluyor diyordu ben txt yaptım çünkü txt oluyomuş şimdi dmp yaptım ama dosyayı eski haline getirebiliyorsak yaparım dmp yaptım uzantıyı atıyım şimdi bakalım oluyor mu. Olay görüntüleyeciinide atacağım
Ayrıca bluescreenwiew sonucunuda atayım mı işinize yarar mı?

Dump dosyası olmazsa not defterinde açıp fotoğraflarını çekip atabilirim.

@GFYT Yardım edermisiniz lütfen

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2025-02-08 143156.png
    23,9 KB · Görüntüleme: 21
  • 020725-11343-01.dmp.txt
    4,5 MB · Görüntüleme: 16
Son düzenleme:
@ÇikolatalıPastırtı müsait değilim, gece saatlerinde bakabilirim ancak. Size halihazırda yardımcı olmaya çalışan @KojiroHyuga04 hocamızın dediklerini yapabilirsiniz.

Ek olarak minidump dosyanızı atacağım linkteki adımlara göre paylaşın.

Peki, teşekkürler sağolun

Bakın, benim resimle işim yok. Ben direkt olarak size gönderdiğim rehberdeki .evtx uzantılı Olay Görüntüleyicisi raporuna ihtiyaç duyuyorum.

Technopat'a Minidump dosyalarını, dosyaları bir klasöre atarak bulut servis üzerine yükleyerek paylaşıyoruz. Buraya direkt sürükle bırak veya kopyala yapıştır yaparsanız dosyayı kabul etmeyecektir.

Moderatörümüz @GFYT hocamın paylaştığı rehberdeki adımları izleyerek Minidump dosyalarını paylaşmalısınız.

Aynı link burada da mevcuttur.

Rehberleri lütfen dikkatli okuyarak dosyayı paylaşın, sorun olursa zaten her zaman yardıma hazırız.

ben minidumpı beceremedimde olay görüntüleyicisinde dediğiniz uzantılı yeri nasıl bulacağım?

bulut serviisin nasıl yapılıdğını anlamadım diğerlerini yaptım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…