CS2 açmak için eski bilgisayarı yükseltmek mümkün mü?

Daha fazla  
Dostlar benim bilgisayarım ASUS F50s. 4 GB RAM ve Intel Core 2 Duo kullanıyor. Arkadaşlarla CS2 girmek istiyorum ama işlemci el vermiyor. Arkadaşın biriyle işlemci baktık bana i5 3210M önerdi. İşlemci yerinden çıkarılıyor alıp i5 taksam bir de 8 GB RAM alsam CS2 çalıştırır mı? Bir de DirectX 9 kullanıyor bilgisayar onu yükseltmenin bir yolu var mı? Teknik bilgim fazla yok arkadaş olur diyor da boşa para vermek istemiyorum.

Vallahi evde Monster Notebook var ama benim değil. İzin alır oynarım artık oradan. i7 var direk. Uğraştırmıyor.

Hocam evdeyse zaten kardeşiniz veya büyüklerinizdir. Onların da sana kıyacağını sanmıyorum. Boşuna bayram harçlıklarnı çer çöp eyleme.

Son düzenleme:
ha demeyi unutmuşum laptop bu arada benim bilgisayar kusra bakma
Ben masaüstü sandım. Özür dilerim. @Sansar SaIvo biraz kaba davrandığım için kusuruma bakmayın.

Konuya gelecek olursak evet işldmci değiştirirseniz çalışır açılır ancak aşırı ısınır ve berbat kasma durumları yaşarsınız. Soğutabilseniz bile 2c 4t 3.1ghz turbo olan işlemci yine yetersiz kalır. Ekran kartı da düşük olduğundan 640x480 veya 800x600 ile 5fps civarı oynayabilirsiniz bence.

Vallahi evde Monster Notebook var ama benim değil. İzin alır oynarım artık oradan. i7 var direk. Uğraştırmıyor.
Ben neyim var neyim yok illaki bu sistemde kalacağım diyorsanız chipsetinize bakın. GL40 chipset ancak core 2 duo T serisi işlemcileri açar. Yani konu kilit.

Ayrıca Asus F50s socket P. I5 3210M ise socket G2. olmaz ki.

Problem değil hocam. İnceliğin için teşekkür ederim.

Hocam evdeyse zaten kardeşiniz veya büyüklerinizir. Onların da sana kıyacağını sanmıyorum. Boşuna bayram harçlıklarnı çer çöp eyleme.

Bizim arkadaş da çalışır diyordu. İşlemci değişirsen diye ama benim bilgisayar ilk açıldıktan 15 saniye sonra alev topuna dönüyor zaten. Hani şu an "CS2 açsın yeter FPS önemli değil" havasında takılıyorum ama muhtemelen açsam bile kapatmam 3 saniyemi falan alır. Ya da bilgisayar erimeye başlar. İkisinden biri.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…