CS2 AK-47 gece uykusu eskimiş alınır mı?

o6_shevchenko

Centipat
Daha fazla  
AK-47 eskimiş gece uykusu skini alınır mı? Floatı 0.39 civarında bildiğim kadarıyla bu skinde fazla fark etmiyor float mevzusu fiyatı da 8 dolar sizce alınır mı?

AK-47 eskimiş gece uykusu skini alınır mı? Floatı 0.39 civarında bildiğim kadarıyla bu skinde fazla fark etmiyor float mevzusu fiyatı da 8 dolar sizce alınır mı?
Konuyla alakasız olacak ama Skin alıyorsanız kesinlikle Steam üzerinden almanızı öneririm. Daha yeni kartımı çaldırdım skin siteleri yüzünden.

Konuyla alakasız olacak ama Skin alıyorsanız kesinlikle Steam üzerinden almanızı öneririm. Daha yeni kartımı çaldırdım skin siteleri yüzünden.

Steam'den alacağım zaten hocam ayrıca hangi siteden aldığınızı bilmiyorum ama ByNoGame'den yıllardır alışveriş yaparım hiçbir sıkıntı olmuyor pek bilinmeyen 3. parti siteler sıkıntı çıkartabiliyor

Alınır bende vardı zamanında fakat biraz dikkat dağıtabiliyor.

Güzel skin bence de alınabilir.

Aldım hocam dediğiniz gibi biraz dikkat dağıtıyor ama güzel skin

CS Money'den alışveriş yapmıştım.

Hayırlı olsun hocam. İlk zamanlar dikkat dağıtır sonra alışırsınız.

CS Money'den alışveriş yapmıştım.
Bildiğim kadarıyla o site güvenilir nasıl caldirdiniz ki? Muhtemelen cs money diye fake sitesine girmissinizdir.
Aldım hocam dediğiniz gibi biraz dikkat dağıtıyor ama güzel skin
Hayırlı olsun 200 liraydı sanırım csfloatta eskimiş nightwish 8 dolar vermenize gerek yoktu ama olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…