v3rtecc Hectopat Katılım 28 Mayıs 2023 Mesajlar 3.758 Makaleler 3 Çözümler 20 3 Eylül 2025 #21 Bence çok kötü bir desen, renkleri çok karışık dikkat dağıtıyor ve çizgileri çok karışık. benim beğendiğim bir desen değil.
Bence çok kötü bir desen, renkleri çok karışık dikkat dağıtıyor ve çizgileri çok karışık. benim beğendiğim bir desen değil.
Eldrithc Hectopat Katılım 31 Aralık 2020 Mesajlar 1.564 Çözümler 6 3 Eylül 2025 #22 Ayrna dedi: Ve son alışverişimi CSmoney üzerinde yapmıştım aylar önce kart yeni çalındı. Belki de siteyi hacklediler ben CSmoney sattı demiyorum zaten. Genişletmek için tıkla... Yine de csmoneyden dolayı olduğunu düşünmüyorum ama oladabilir kullandığım bir site değil. Güvenli olduğu için csfloati önermiş arkadas dedigim gibi.
Ayrna dedi: Ve son alışverişimi CSmoney üzerinde yapmıştım aylar önce kart yeni çalındı. Belki de siteyi hacklediler ben CSmoney sattı demiyorum zaten. Genişletmek için tıkla... Yine de csmoneyden dolayı olduğunu düşünmüyorum ama oladabilir kullandığım bir site değil. Güvenli olduğu için csfloati önermiş arkadas dedigim gibi.