CS2 akıcı hissettirmiyor

Yani belki monitörünüz otomatik 60 Hz'ye geçiyor olabilir veya oyun ayarlarında/çözünürlükte vs. Bir sorun olabilir. Dediğiniz gibi CS 2 yeni çıktığı zamanlarda böyle olsa optimizasyon sorunları var deyip geçiştirebiliyordunuz ama şu anda da böyle olması aşırı saçma. Gözden kaçan minik bir hata var ya da son güncellemeden vs. de olmuş olabilir. Ne de olsa Michael Jackson peek falan geri geldi.

Eğer ekran kartınız NVIDIA ise NVIDIA denetim masasını açın 3D ayarlarının yöneltilmesine girin > program ayarları > ekle CS 2'yi seçin oradan düşey sekronizasyonu Ultra yapın sorununuz çözülecektir.

Aynı sorun bende de var hocam. Ortalama FPS 100-120'lerde, monitör 180 Hz ancak yavaşlık hissediyorum. Ekran kartı RX 7700 XT.

Aynı sorun bende de var hocam. Ortalama FPS 100-120'lerde, monitör 180 Hz ancak yavaşlık hissediyorum. Ekran kartı RX 7700 XT.
FPS'in monitörün hzsinden düşük olursa normal hocam benim yüksek olmasına rağmen öyleydi ama llf atıp bios güncelledim çözüldü alakası var mı bilmiyorum ama başka sebepten attıydım çözüldü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…