S Senyorr Hectopat Katılım 21 Kasım 2021 Mesajlar 157 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri Rtx2060s Ryzen53600 HyperFurryX8x2 AsusB450MAProMax Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 17 Kasım 2023 #1 RAM 16 Ekran kartı Rtx 2060 Super Anakart B450M A Pro Max İşlemci Ryzen 5 3600 Önceden böyle bir şey yoktu oyunda Alt Tab attığımda anlık bir siyah ekran ve sonrasında ekran yavaşça geri düzelip donuyor, sadece mouse kımıldıyor başka hiçbir şey çalışmıyor arkada sesler geliyor. Yardım. Son düzenleyen: Moderatör: 17 Kasım 2023
Önceden böyle bir şey yoktu oyunda Alt Tab attığımda anlık bir siyah ekran ve sonrasında ekran yavaşça geri düzelip donuyor, sadece mouse kımıldıyor başka hiçbir şey çalışmıyor arkada sesler geliyor. Yardım.
Çözüm iUgur 17 Kasım 2023 Tam ekranda mı oynuyorsunuz oyunu? Pencereli tam ekran moduna almayı denediniz mi?
iUgur Hectopat Katılım 29 Ekim 2020 Mesajlar 2.972 Çözümler 23 Yer Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Kasım 2023 #2 Tam ekranda mı oynuyorsunuz oyunu? Pencereli tam ekran moduna almayı denediniz mi? Son düzenleyen: Moderatör: 26 Kasım 2023 Artı 0 Eksi Çözüm
B Brightroar Megapat Zamanın Tanığı Katılım 23 Eylül 2017 Mesajlar 1.492 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Kasım 2023 #3 NVIDIA kontrol panelinde ekran ayarları var, oradan tam ekran yapınca ve .exe üstünden tam ekran iyileştirmelerini devre dışı bırakınca düzelebilir. Artı 0 Eksi
NVIDIA kontrol panelinde ekran ayarları var, oradan tam ekran yapınca ve .exe üstünden tam ekran iyileştirmelerini devre dışı bırakınca düzelebilir.
KS KS S Senyorr Hectopat Katılım 21 Kasım 2021 Mesajlar 157 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri Rtx2060s Ryzen53600 HyperFurryX8x2 AsusB450MAProMax Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 18 Kasım 2023 #4 iUgur dedi: Tam ekranda mı oynuyorsunuz oyunu? Pencereli tam ekran moduna almayı denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Tam ekranda oynuyorum denerim. iUgur dedi: Tam ekranda mı oynuyorsunuz oyunu? Pencereli tam ekran moduna almayı denediniz mi? Genişletmek için tıkla... İşe yaradı teşekkürler. Son düzenleyen: Moderatör: 26 Kasım 2023 Artı 0 Eksi
iUgur dedi: Tam ekranda mı oynuyorsunuz oyunu? Pencereli tam ekran moduna almayı denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Tam ekranda oynuyorum denerim. iUgur dedi: Tam ekranda mı oynuyorsunuz oyunu? Pencereli tam ekran moduna almayı denediniz mi? Genişletmek için tıkla... İşe yaradı teşekkürler.