CS2 Alt Tab atınca ses gelmiyor

Ahcon

Hectopat
Daha fazla  
Alt Tab attığım zaman oyunun sesleri gidiyor. Oyundan ses aygıtını kulaklığım seçili olmasına rağmen ses gelmiyor. Monitör hoparlörünü seçtiğimde ses geliyor. Ne yapabilirim?

Alt Tab attığım zaman oyunun sesleri gidiyor. Oyundan ses aygıtını kulaklığım seçili olmasına rağmen ses gelmiyor. Monitör hoparlörünü seçtiğimde ses geliyor. Ne yapabilirim?

Ses ayarlarında oyun arka plandayken sesleri çal ayarı mevcut onu aktifleştir

Bende maçta da ses yok hocam.

Sadece arka planda değil hocam oyundayken de ses yok.

Şimdi hocam senin kulaklığın sonradan mı seçme oyun içine girmeden önce falan mı takıyorsun

Windows ses ayarlarına gir hocam oradan iletişim hepsinin varsayılanını kulaklığın seç mikrofonu da kulaklığınınkini seç, sonra iletişim modu olması lazım onu da normal seç en altta bulunuyor bu seçenek, oyun içinde de varsayılanı seç

Bir ses kartım var ona takılı kulaklığım varsayılan olarak ayarlı oyundayken 1 el yoldaş giriyorum mesela oyun bittikten sonra Alt+Tab atıp yeniden oyuna girdiğimde ses gidiyor bir daha gelmiyor.

Bir ses kartım var ona takılı kulaklığım varsayılan olarak ayarlı oyundayken 1 el yoldaş giriyorum mesela oyun bittikten sonra Alt+Tab atıp yeniden oyuna girdiğimde ses gidiyor bir daha gelmiyor.

Ses kartından kaynaklı olarak bir sorun olabilir driveri vs güncel mi? Bunlar bir etkendir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…