Rietrâ Decapat Katılım 3 Temmuz 2023 Mesajlar 65 Çözümler 2 Yer Texas Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Temmuz 2024 #1 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Şu videodaki gibi renk ayarı yapmak istiyorum fakat ekran kartım AMD. Şuna yakın bir renk ayarı nasıl yapacağım? Rietrâ dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et şu videodaki gibi renk ayarı yapmak istiyorum fakat ekran kartım AMD. Şuna yakın bir renk ayarı nasıl yapacağım. Genişletmek için tıkla... Oyunun rengini sonda gösteriyor.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Şu videodaki gibi renk ayarı yapmak istiyorum fakat ekran kartım AMD. Şuna yakın bir renk ayarı nasıl yapacağım? Rietrâ dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et şu videodaki gibi renk ayarı yapmak istiyorum fakat ekran kartım AMD. Şuna yakın bir renk ayarı nasıl yapacağım. Genişletmek için tıkla... Oyunun rengini sonda gösteriyor.
Pitfallr Hectopat Katılım 4 Nisan 2020 Mesajlar 294 Çözümler 5 8 Temmuz 2024 #2 Rietrâ dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Şu videodaki gibi renk ayarı yapmak istiyorum fakat ekran kartım AMD. Şuna yakın bir renk ayarı nasıl yapacağım? Oyunun rengini sonda gösteriyor. Genişletmek için tıkla... Bu ayarları bir dene. Dosya Ekleri image (1).png 22,4 KB · Görüntüleme: 777
Rietrâ dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Şu videodaki gibi renk ayarı yapmak istiyorum fakat ekran kartım AMD. Şuna yakın bir renk ayarı nasıl yapacağım? Oyunun rengini sonda gösteriyor. Genişletmek için tıkla... Bu ayarları bir dene.