CS2 ani FPS düşüşü

Emir3533

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar 3 4 gündür CS2 de 500 600 FPS'lerden ani bir FPS kaybı yaşıyorum 170 200 230'lara kendisini sabitliyor mesela oyuna giriyorum 1 maç atıyorum ardından diğer maçın ortasında FPS'im bir anda 200'e düşüyor bazen ilk maçta yapıyor format attım düzelmedi yeni ekran kartı aldım acaba sorun onda mıdır yoksa şu an da oyunda bir sorun mu var ekran kartım AMD RX 6800 işlemcim Ryzen 5 5600X işletim sistemim Windows 10 Home.

Darboğaz olduğunu zannetmiyorum. Oyunsal bir problem bence. Bende 320-250 arasında alırken bazen 190-220 lere kadar düşebiliyor. Sunucunun doluluğunuda bağlı bu arada. Ne kadar çok kişi varsa o kadar az fps alırsınız.

FACEIT oynarken oluyor bu 5V5 yani bir de 600W 80Plus bir PSU var elimde Thermaltake bu ekran kartı için min 650W PSU yazıyor onunla bir alakası olabilir mi belki tam güç çekemediği için falan diye düşünüyorum.

FACEIT oynarken oluyor bu 5V5 yani bir de 600W 80Plus bir PSU var elimde Thermaltake bu ekran kartı için min 650W PSU yazıyor onunla bir alakası olabilir mi belki tam güç çekemediği için falan diye düşünüyorum.
Bilemiyorum hocam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…