CS2 anlık FPS düşmesi

fefekorkmaz

Picopat
Daha fazla  
Merhaba hızılıca sorundan bahsedeyim. Normalde 200-250 FPS arası oynuyorum hiç sorun olmuyor nadiren 180'e düşüyordu. Ancak son birkaç haftadır oyun açıldıktan bir iki dakika sonra 60-90 FPS'e iniyor bir daha yükselmiyor.

Yeni 180 Hz monitör aldıktan sonra olmaya başladı ama eskisi ile de tekrardan test ettim değişen bir sonuç yok. Sizde de oluyor mu, var mıdır bir çözümü?

Bende konu açacaktım buradan yazayım. Ben oyuna başlıyorum hpsler 400leri görüyor 2K da birkaç el attıktan sonra 200'lere düşüyor anlamadım. 7500F 4070 kombinasyonum var. Hava soğutması taktım işlemcime en fazla 70 dereceyi gördü işlemci aynı şekil ekran kartıda öyle.
Ama birkaç el oynadıktan sonra 200'lerde FPS'ler.

Merhaba hızılıca sorundan bahsedeyim. Normalde 200-250 FPS arası oynuyorum hiç sorun olmuyor nadiren 180'e düşüyordu. Ancak son birkaç haftadır oyun açıldıktan bir iki dakika sonra 60-90 FPS'e iniyor bir daha yükselmiyor.

Yeni 180 Hz monitör aldıktan sonra olmaya başladı ama eskisi ile de tekrardan test ettim değişen bir sonuç yok. Sizde de oluyor mu, var mıdır bir çözümü?
rtx 3060
ryzen 5 5500
ram 32 GB
1 TB SSD
9 Adet Fan Soğutma
Max 60 derece görüyorum ekran kartı ve işlemcide

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı