Her yeni trader'in hedef olarak koyup göz diktiği, kırmızı nadirliğinden ve güzel durmasından dolayı düşük bütçeli envanter diziliminde çoğu kişinin tercih ettiği, kasası çok popüler olan bu yüzden de pazarda gereksiz fazla bulunan bir skin.Bana sorarsan buz kaplamalı. Anubis lejyonu çok göze batıyor artık. Herkeste görüyorum.
İkisi de çok güzel skinler. Ama ikisi arasında kaldım. Hiçbir tercih yapamıyorum derseniz, genel bir tercih olması amacıyla buz kaplamalı alabilirsiniz.
Malum, CS2'nin renk paleti CS:GO'dan çok daha geniş ve parlak. Bu yüzden buz kaplamalı gibi bir skin oyun içinde daha uyumlu, güzel durabilir.
Her yeni Trader'in hedef olarak koyup göz diktiği, kırmızı nadirliğinden ve güzel durmasından dolayı düşük bütçeli envanter diziliminde çoğu kişinin tercih ettiği, kasası çok popüler olan bu yüzden de pazarda gereksiz fazla bulunan bir skin.
Maalesef herkeste bulunma konusunda haklısınız. Bazı maçlarda karşı takımın tüm oyuncularının envanterinde gördüğüm bile oluyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.