BY LEWU Hectopat Katılım 22 Mayıs 2022 Mesajlar 2.695 Çözümler 2 22 Ocak 2024 #1 Arkadaşlar merhaba, bıçak almayı düşünüyorum ama satarken API scam yerim diye korkuyorum. API scam yememek için nelere dikkat etmeliyim?
Arkadaşlar merhaba, bıçak almayı düşünüyorum ama satarken API scam yerim diye korkuyorum. API scam yememek için nelere dikkat etmeliyim?
Koneko Toujou Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ağustos 2019 Mesajlar 2.427 Makaleler 2 Çözümler 20 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 22 Ocak 2024 #2 BY LEWU dedi: Arkadaşlar merhaba, bıçak almayı düşünüyorum ama satarken API scam yerim diye korkuyorum. API scam yememek için nelere dikkat etmeliyim? Genişletmek için tıkla... Keyi iptal et. Lazım olduğunda tekrar aç. Eğer buff tarzı bir siteden alacaksan satıcının Steam profiliyle gelen takasdaki profilin level ve tarihlerine dikkat et.
BY LEWU dedi: Arkadaşlar merhaba, bıçak almayı düşünüyorum ama satarken API scam yerim diye korkuyorum. API scam yememek için nelere dikkat etmeliyim? Genişletmek için tıkla... Keyi iptal et. Lazım olduğunda tekrar aç. Eğer buff tarzı bir siteden alacaksan satıcının Steam profiliyle gelen takasdaki profilin level ve tarihlerine dikkat et.