CS2 arkadaşla 1 vs 1 nasıl atılır?

JudyAlvarez

Hectopat
Katılım
23 Haziran 2022
Mesajlar
166
Arkadaşımla 1V1 vs atmak istiyoruz fakat atölye haritalarına falan birimiz girebiliyor diğerimiz düşüyor. Bunu nasıl çözebiliriz? Şimdiden teşekkürler iyi sosyaller.
 
Arkadaşımla 1V1 vs atmak istiyoruz fakat atölye haritalarına falan birimiz girebiliyor diğerimiz düşüyor. Bunu nasıl çözebiliriz? Şimdiden teşekkürler iyi Sosyaller.

CS:GO'ya dönerek atabilirsiniz ya da bir server kiralayabilirsiniz.
 
Oyun özelliklerinden beta kısmında CS:GO hala erişilebilir. Oradan CS:GO'ya geçerek arkadaşınla vs atabilirsin.

Anladımm ama beta seçince sanırım tekrar bir yükleme yapmak gerekiyor biz sadece şu an oynayabiliriz CS2 de oynamamızın başka yolu yok mudur?
 
Anladımm ama beta seçince sanırım tekrar bir yükleme yapmak gerekiyor biz sadece şu an oynayabiliriz CS2 de oynamamızın başka yolu yok mudur?

Sunucu kiralayabilirsiniz veya boş bir CS2 sunucusuna girebilirsiniz.
 
Lobiye davet edip atölye haritası açmayı denedin mi ? Sonrasında da konsola tırnak işaretleri olmadan "map de_dust2" gibi harita ismini yazıp istediğin haritayı da açabilirsin. CS:GO'da bu şekilde yapabiliyordun yine yapılıyor olması lazım CS2'de de. Host sen olacaksın ama senin biraz avantajın olacak o konuda, bilgin olsun.
 
Direkt server kurun.(bazı siteler ücretsiz host sağlıyordu csgoda)
 
Şubatta yüklemiştim fakat atölye haritalarına girilemiyordu başka biriyle, hala düzeltilmemiştir ki büyük ihtimal de düzeltilmediği için soruyor.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…