Astar0 Hectopat Katılım 25 Kasım 2021 Mesajlar 907 Çözümler 3 14 Mart 2024 #1 Saklambaç oynayacağız 3-4 kişi fakat hiçbirimiz giremiyoruz ben giriyorum onlar giremiyor 30 saniye boş boş bekledikten sonra -... Ayrıldı yazıyor ve giremiyor kimse bunun bir yolu var mı?
Saklambaç oynayacağız 3-4 kişi fakat hiçbirimiz giremiyoruz ben giriyorum onlar giremiyor 30 saniye boş boş bekledikten sonra -... Ayrıldı yazıyor ve giremiyor kimse bunun bir yolu var mı?
Sucuklu Kilopat Katılım 20 Temmuz 2017 Mesajlar 227 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mart 2024 #2 Aynı atölye haritasını onlarda indirirse girmeden düzelir muhtemelen.
Astar0 Hectopat Katılım 25 Kasım 2021 Mesajlar 907 Çözümler 3 14 Mart 2024 #3 Sucuklu dedi: Aynı atölye haritasını onlarda indirirse girmeden düzelir muhtemelen. Genişletmek için tıkla... aynı mapi indirdiler zaten çok garip cs2 berbat cidden
Sucuklu dedi: Aynı atölye haritasını onlarda indirirse girmeden düzelir muhtemelen. Genişletmek için tıkla... aynı mapi indirdiler zaten çok garip cs2 berbat cidden