SelimTP Hectopat Katılım 8 Mayıs 2023 Mesajlar 1.352 Çözümler 2 Yer Kocaeli, başiskele Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ağustos 2024 #1 Arkadaşımla vs. atarken odayı kuran kişinin pingi 0, odaya katılanın pingi ise 110 civarlarında geziyor, dengelemenin bir yolu var mıdır?
Arkadaşımla vs. atarken odayı kuran kişinin pingi 0, odaya katılanın pingi ise 110 civarlarında geziyor, dengelemenin bir yolu var mıdır?
Croxie Hectopat Katılım 3 Ağustos 2021 Mesajlar 1.659 Çözümler 4 10 Ağustos 2024 #2 Odayı kuran kişinin interneti kötüyse sizin pinginiz yüksek olur. Hanginizin interneti iyi ise o kursun. Artı 0 Eksi
Odayı kuran kişinin interneti kötüyse sizin pinginiz yüksek olur. Hanginizin interneti iyi ise o kursun.
KS KS SelimTP Hectopat Katılım 8 Mayıs 2023 Mesajlar 1.352 Çözümler 2 Yer Kocaeli, başiskele Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ağustos 2024 #3 Croxie dedi: Odayı kuran kişinin interneti kötüyse sizin pinginiz yüksek olur. Hanginizin interneti iyi ise o kursun. Genişletmek için tıkla... Benim internetim iyi hocam normal oyunda 45-50 ping alıyorum ama ona rağmen karşı taraf 100 ping alıyor ben kurunca. Artı 0 Eksi
Croxie dedi: Odayı kuran kişinin interneti kötüyse sizin pinginiz yüksek olur. Hanginizin interneti iyi ise o kursun. Genişletmek için tıkla... Benim internetim iyi hocam normal oyunda 45-50 ping alıyorum ama ona rağmen karşı taraf 100 ping alıyor ben kurunca.
O ORGANIZE Hectopat Katılım 28 Eylül 2022 Mesajlar 2.911 Çözümler 43 10 Ağustos 2024 #4 SelimTP dedi: Benim internetim iyi hocam normal oyunda 45-50 ping alıyorum ama ona rağmen karşı taraf 100 ping alıyor ben kurunca. Genişletmek için tıkla... Topluluk sunucularında oynayın ikinizde pingi düşük olur. Artı 0 Eksi
SelimTP dedi: Benim internetim iyi hocam normal oyunda 45-50 ping alıyorum ama ona rağmen karşı taraf 100 ping alıyor ben kurunca. Genişletmek için tıkla... Topluluk sunucularında oynayın ikinizde pingi düşük olur.
Croxie Hectopat Katılım 3 Ağustos 2021 Mesajlar 1.659 Çözümler 4 10 Ağustos 2024 #5 ORGANIZE dedi: Topluluk sunucularında oynayın ikinizde pingi düşük olur. Genişletmek için tıkla... Benim verdiğim cevapla hiç farkı yok hatta eksiği var komiksiniz. Artı 0 Eksi
ORGANIZE dedi: Topluluk sunucularında oynayın ikinizde pingi düşük olur. Genişletmek için tıkla... Benim verdiğim cevapla hiç farkı yok hatta eksiği var komiksiniz.