K KasToPg Femtopat Katılım 16 Temmuz 2025 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Cumartesi 13:08 #1 Oynamaya çalışıyoruz ama olmuyor ya beni atıyor ya da onu atıyor. Haritalar aynı rekabet deniyoruz olmuyor. Neden?
Oynamaya çalışıyoruz ama olmuyor ya beni atıyor ya da onu atıyor. Haritalar aynı rekabet deniyoruz olmuyor. Neden?
Kaan_X_X Picopat Katılım 21 Temmuz 2025 Mesajlar 143 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Cumartesi 13:18 #2 KasToPg dedi: Oynamaya çalışıyoruz ama olmuyor ya beni atıyor ya da onu atıyor. Haritalar aynı rekabet deniyoruz olmuyor. Neden? Genişletmek için tıkla... CS hesaplarından biri yenimi Artı 0 Eksi
KasToPg dedi: Oynamaya çalışıyoruz ama olmuyor ya beni atıyor ya da onu atıyor. Haritalar aynı rekabet deniyoruz olmuyor. Neden? Genişletmek için tıkla... CS hesaplarından biri yenimi
KS KS K KasToPg Femtopat Katılım 16 Temmuz 2025 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Cumartesi 13:47 #3 Kaan_X_X dedi: CS hesaplarından biri yenimi Genişletmek için tıkla... hayır çokta yeni değil bide hesap ailede Artı 0 Eksi
Kaan_X_X dedi: CS hesaplarından biri yenimi Genişletmek için tıkla... hayır çokta yeni değil bide hesap ailede