CS2 artık seçkinsiz kişilerle oyanınca TP vermiyor mu?

Yusuf Ethem

Decapat
Daha fazla  
Dün akşam abim ile CS2 oynadım. Benim hesabımda seçkin vardı ancak abimde yoktu ve bana TP vermedi. Eskiden veriyordu ama güncelleme ile filan mı böyle oldu, haberiniz var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Dün akşam abim ile CS2 oynadım. Benim hesabımda seçkin vardı ancak abimde yoktu ve bana TP vermedi. Eskiden veriyordu ama güncelleme ile filan mı böyle oldu, haberiniz var mı?
Eskiden de vermiyordu, 1 gün falan sürdü o olay yani sonrasında güncelleme ile yine kaldırdılar.
En son kasa sistemi değiştiğinden beri böyle, ben de TP almıyorum hiç.
Seçkinim var ama arkadaşta yok.

Eskiden de veriyordu eminim.

Hatta CS2'ye geçmeden önce seçkin kişilerde Prime olmayan maç aratma seçeneği vardı, onu da kaldırmışlar. Sanırım seçkine sahip oyuncuların seçkin olmayan oyuncuların maçlarını mahvetmelerinin önüne geçmeye çalışıyorlar. Yoldaşta Global'dim mesela, seçkini kapatıp yeni oyuncuları ezebiliyordum.

Hatta CS2'ye geçmeden önce seçkin kişilerde Prime olmayan maç aratma seçeneği vardı, onu da kaldırmışlar. Sanırım seçkine sahip oyuncuların seçkin olmayan oyuncuların maçlarını mahvetmelerinin önüne geçmeye çalışıyorlar. Yoldaşta Global'dim mesela, seçkini kapatıp yeni oyuncuları ezebiliyordum.

Ben bazen seçkinsiz hesaptan oynarken nedense öyle bol bol skinleri olan ajanları olan adamlar falan oluyor o adamlar nasıl seçkinsizlerle oynuyor?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı