Oğuuzz Hectopat Katılım 23 Mayıs 2022 Mesajlar 465 Çözümler 2 22 Mayıs 2024 #1 Merhaba, hile kodları neler? Noclip vb biliyorum ama bu wallhack kodu nedir veya varsa başka kodlar nedir?
Merhaba, hile kodları neler? Noclip vb biliyorum ama bu wallhack kodu nedir veya varsa başka kodlar nedir?
oglcn Hectopat Katılım 31 Ocak 2020 Mesajlar 356 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mayıs 2024 #2 Oğuuzz dedi: Merhaba, hile kodları neler? Noclip vb biliyorum ama bu wallhack kodu nedir veya varsa başka kodlar nedir? Genişletmek için tıkla... Wallhack kodu için: r_drawothermodels 2 Ölümsüzlük için: god (CS:GO'da çalışıyordu Cs2 de çalışıyor mu bilmiyorum ama deneyebilirsiniz.) Artı 0 Eksi
Oğuuzz dedi: Merhaba, hile kodları neler? Noclip vb biliyorum ama bu wallhack kodu nedir veya varsa başka kodlar nedir? Genişletmek için tıkla... Wallhack kodu için: r_drawothermodels 2 Ölümsüzlük için: god (CS:GO'da çalışıyordu Cs2 de çalışıyor mu bilmiyorum ama deneyebilirsiniz.)
JinzireZk Yoctopat Katılım 4 Nisan 2025 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Nisan 2025 #3 Ban sebebi midir? Kullanacağım da korkuyorum ban yerim diye. Artı 0 Eksi
KS KS Oğuuzz Hectopat Katılım 23 Mayıs 2022 Mesajlar 465 Çözümler 2 5 Nisan 2025 #4 JinzireZk dedi: Ban sebebi midir? Kullanacağım da korkuyorum ban yerim diye. Genişletmek için tıkla... Eğer atölye haritasında yani arkadaşlarınla özel oyun kurarsan hayır ban sebebi değil. Wallhack yok zaten kaldırıldı noclip god vb var Artı 0 Eksi
JinzireZk dedi: Ban sebebi midir? Kullanacağım da korkuyorum ban yerim diye. Genişletmek için tıkla... Eğer atölye haritasında yani arkadaşlarınla özel oyun kurarsan hayır ban sebebi değil. Wallhack yok zaten kaldırıldı noclip god vb var