CS2 ayarlarım sıfırlandı

Daha fazla  
Böyle bir saçmalık olamaz ya böyle bir şey yok. Elektrik kesildi oyundan düştüm, sonra tekrar oyunu açtım tüm ayarlarım sıfırlanmıştı. Sens'ten Cross'a, goruntu ayarlarıma kadar tüm her şey. Böyle bir şey olamaz ya kafayı yedim, sildim oyunu.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşın bahsettiği sorunun tıpkısının aynısını yaşadım. Ayarları geri döndürmenin bir yolu var mı acaba, yoksa boşuna araştırmayayım?

Arkadaşın bahsettiği sorunun tıpkısının aynısını yaşadım. Ayarları geri döndürmenin bir yolu var mı acaba, yoksa boşuna araştırmayayım?

Yok kankam hiçbir yolu ben sildim sonra dayanamadım tekrar yükledim gelmemişti ayarlarım CS2 bağımlılık kahretsin.

Yok kankam hiçbir yolu ben sildim sonra dayanamadım tekrar yükledim gelmemişti ayarlarım CS2 bağımlılık kahretsin.

Şu an CS deyim yeniliyoruz ben böyle oyunun.

Şu an CS deyim yeniliyoruz ben böyle oyunun.
Eyvallah kardeşim bende bir süre oynamam. O kadar ayarı nasıl geri getireceğim şimdi 1.6da dosyalara kaydediyor cfg’yi, bunda niye yok ne saçma. Ve hala yaşanan bir sorun gördüğümüz üzere. Gel de deli olma.

Eyvallah kardeşim bende bir süre oynamam. O kadar ayarı nasıl geri getireceğim şimdi 1.6'da dosyalara kaydediyor CFG'yi, bunda niye yok ne saçma. Ve hala yaşanan bir sorun gördüğümüz üzere. Gel de deli olma.

Vallahi başkan ben de delirmiştim gittim bayağı saydım ettim Steam'de çok sinirlenmiştim zaten oyun hileyle dolu bir de böyle saçma sapan buglar oynanacak oyun değil normalde 1-2 hafta ara ver kafanı dinle bende öyle yaptıydım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı