Urazkul

Picopat
Daha fazla  
Soru başlıktaki gibi arkadaşlar oyunun kendi modu ama koca internet aleminde 1 tane server yok. Birkaç tane buldum oyuncu yok boş map.
Harita isimleri bb_ ile başlıyor. CS1.6'da şu an bakıyorum hala aktif oyunculu serverler var, CS2'de neden yok? Canımız çekti nostalji yapalım dedik bulamadık.

Son düzenleyen: Moderatör:
İki tane server gördüm biri türk diğeri polonya sunucusu. Türk bakımda polonya az oyunculu. Bakımdan çıksa bile dolacağını sanmıyorum genelde zombie escape oynuyorlar cs2 de.

İki tane server gördüm biri türk diğeri polonya sunucusu. Türk bakımda polonya az oyunculu. Bakımdan çıksa bile dolacağını sanmıyorum genelde zombie escape oynuyorlar cs2 de.
Nerede gördün hangi site? Keşke atsaydın linki.

CS2 yapısal olarak bence basebuilder için tam uygun değil. Eskiden CS 1.6'da tek oynadığım mod basebuilder idi ama CS2'de görsem bir denerim, pek saracağını sanmıyorum ama kim bilir. Hani bu şekilde düşünüldüğü için belki kurmuyorlardır çok fazla belki, ya da plugin desteği kısıtlıdır tam bilmiyorum ama CS 1.6'da herkesin elinde bir sunucu plugini dolanıyordu, sunucu kurması çok kolaydı onu hatırlıyorum

CSGO'da bile doğru düzgün oynanmayan bir moddu, bu yüzden doğru düzgün geliştirilmedi bile. CS2'de eklenti geliştirmek ve güncel tutmak çok zahmetli olduğu için böyle modları yaratmak için zaman bile harcanmıyor. Böyle fosilleşmiş kitlesi olmayan modları sadece 1.6'da bulabilirsin.

Usta CS1.6'daki her şey CSGO'da vardı hatta aynı maplerin .bps lerini bile açıp oynatıyordu oyun motoru değişti diye plugin kısıtlaması gelmesi mantıksız geliyor hala aynı wadların daha yüksek çözünürlük ve kaliteli renk paletli halleri kullanılıyor. Eğer isteseler kralı gelirdi ama modu oynayan kalmamış. Yani bence oldukça eğlenceli bir moddu arkadaş grubuyla güzel vakit geçirilirdi bir iki güncelleme ile beni şaşırtan şu, hani dünyaca ünlü bir oyun milyonlarca oyuncusu var ama 1 tane bile server yok bu şaşırtıyor beni. 1 tane bile yok desteği olmasına rağmen yok. Şuan server kiralasam basebuilder açabiliyorum

CS1.6'daki fosilleşmiş işte güncelleyip 1-2 güzel eklentiyle yenilenmiş halini CS2'de oynayabilirdik. Temel mantık çok güzel insanlar ev kurar süre bitince kapı açılır zombiler koşar. CSGO hiç oynamadım ama orada eskiden açılıyormuş yine;

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Şu facebook grubuna bakamıyorum hesabım olmadığı için ama 8 yıl önce açılmış grup. Şu an güncel serverleri var mı meçhul.

Reddit'te bile yazmışlar koskoca CSGO CS2 nasıl 1 tane bb server olmaz diye yabancılar bile şaşırmış.

Ya orası doğrudur, sonradan bi mantıksız geldi bana da plugin eksik demem. Çokça güzel harita ve sunucu gördüm, tekrar düşününce hatırladım. Keşke var olsaydı bir tane sunucu. Kendim kurmak isterdim açıkçası ama CS2'de nasıl kurulur edilir asla bir fikrim yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…