CS2 Battle Pass ne zaman biter?

FazılE

Centipat
Daha fazla  
Bir haftalık tatile kadar devam edecekse AK-47 Asiimov satıp almayı düşünüyorum eğer 25 yıldıza Deagle garanti ise sonuçta zamanla artacak fiyatı durur envanterde. Bir de yıldız kasma ne kadar zorlu 40 yıldız kaç XP de dolar.

1728576486200.png

İki bilet alıp 3 Deagle kasarsam nasıl olur?

Son düzenleme:
Ne zaman biteceği belli değil fakat bitmesine en az 100 gün var ve çok zor değil yaklaşık 20 saat oynama ile bitebiliyor, eğer kar etmek istiyorsanız Deagle biraz riskli mavi gelmesi, Factory New gelmesi gibi riskler var benim fikrimce kasa almak risksiz ve karlı, operasyonun son haftalarına doğru kasa fiyatları düşecek sonra tekrar artmaya başlayacak.

Ne zaman biteceği belli değil fakat bitmesine en az 100 gün var ve çok zor değil yaklaşık 20 saat oynama ile bitebiliyor, eğer kar etmek istiyorsanız Deagle biraz riskli mavi gelmesi, Factory New gelmesi gibi riskler var benim fikrimce kasa almak risksiz ve karlı, operasyonun son haftalarına doğru kasa fiyatları düşecek sonra tekrar artmaya başlayacak.

Düştü bile, hemen bitirip en ilk piyasaya sunanlar kârı cebine iyi koydu. O yüzden bu gibi etkinliklerde hemen ilk kasıp kasa almak çok mantıklı.

Bu videoyu izlemeni öneririm.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam Pass bittikten sonra sizce artabilir mi?

Pass bittikten sonra garanti artar zaten kasa açıldıkça azalıyor ama kasa da çok beklemem lazım 3 Deagle ortalama 15 dolardan desem olmaz mı Asiimov'u geri almak istiyorum fazla sürmeden yoksa pazardan kasa almayı da düşünüyorum.

Pass bittikten sonra garanti artar zaten kasa açıldıkça azalıyor ama kasa da çok beklemem lazım 3 Deagle ortalama 15 dolardan desem olmaz mı Asiimov'u geri almak istiyorum fazla sürmeden yoksa pazardan kasa almayı da düşünüyorum.

Ben param olmasına rağmen sadece 1 bilet aldım. Ucu açık bir pass olduğu için pazarda çok fazla yığılma olacak.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı