CS:GO zamanlarında böyle bir oyun modu vardı. Ne güzel loot yapıp hayatta kalıyorduk. Ne oldu o moda bilen var mı? Konuyla ilgili başka bilgi alacak kaynak bulamadım yabancı siteler hariç.
CS:GO zamanlarında böyle bir oyun modu vardı. Ne güzel loot yapıp hayatta kalıyorduk. Ne oldu o moda bilen var mı? Konuyla ilgili başka bilgi alacak kaynak bulamadım yabancı siteler hariç.
Sadece o değil, birçok oyun modu ve harita oyundan kaldırıldı. Bunun sebebi az oynanması veya kötü olması değildi hatta CS:GO'da en çok oynanan haritalar bile CS 2'de bulunmuyor. Yetiştiremediler ve ellerinde var olanlarla oyunu çıkardılar. Yakında içerik güncellemeleriyle eksik içerikler tamamlanır diye düşünüyorum.
Sevilen bir oyun moduydu.
Sadece o değil, birçok oyun modu ve harita oyundan kaldırıldı. Bunun sebebi az oynanması veya kötü olması değildi hatta CS:GO'da en çok oynanan haritalar bile CS 2'de bulunmuyor. Yetiştiremedi ve var olanlarla çıkış yaptılar. Yakında içerik güncellemeleriyle eklenir diye düşünüyorum.
Senelerce CS'yi 800x600 60FPS bir şekilde oynadım bilgisayarım olmadığı için, yaklaşık 9 sene boyunca böyle oynadım desem yalan olmaz. CS2'nin tamamen çıkmasına 2 ay kala bir bilgisayarım oldu ve ben oyuna doyamadım, o yüzden o gün bu gündür CS2'yi oynamıyorum çünkü çok moralim bozuk.
Senelerce CS'yi 800x600 60FPS bir şekilde oynadım bilgisayarım olmadığı için, yaklaşık 9 sene boyunca böyle oynadım desem yalan olmaz. CS2'nin tamamen çıkmasına 2 ay kala bir bilgisayarım oldu ve ben oyuna doyamadım, o yüzden o gün bu gündür CS2'yi oynamıyorum çünkü çok moralim bozuk.