velly Hectopat Katılım 17 Mayıs 2022 Mesajlar 147 Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen7 5800x RTX 3070 Ti 32GB Ram Cinsiyet Erkek Meslek Muhasebeci 14 Ekim 2023 #1 Arkadaşlar garip bir şekilde CS2 de bu hatayı alıyorum. Dosyaları doğruladım ama yok fayda etmiyor. Sosyalde birkaç tane çözüm gördüm ama güncel olarak yeni bir şeyler var mı onu merak ediyorum.
Arkadaşlar garip bir şekilde CS2 de bu hatayı alıyorum. Dosyaları doğruladım ama yok fayda etmiyor. Sosyalde birkaç tane çözüm gördüm ama güncel olarak yeni bir şeyler var mı onu merak ediyorum.
noclip Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Kasım 2020 Mesajlar 2.770 Çözümler 7 14 Ekim 2023 #2 Steam'i tamamen kapat aç yapıp denesene. Artı 0 Eksi
OptimyX Decapat Katılım 5 Temmuz 2023 Mesajlar 807 Çözümler 2 14 Ekim 2023 #3 İlk defa açıyorsanız birçok kişi bu hatayı aldı. Steam hesabınızdan çıkıp tekrar girin ve oyunu açın. Düzeliyor mu bakın. Artı 0 Eksi
İlk defa açıyorsanız birçok kişi bu hatayı aldı. Steam hesabınızdan çıkıp tekrar girin ve oyunu açın. Düzeliyor mu bakın.
2Uranyum5 Decapat Katılım 3 Haziran 2023 Mesajlar 35 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ekim 2023 #4 Başlangıç kısmına ''-console'' yazın sonra steam i kapatın sağ alttan da kapatın sonra yönetici olarak açın tekrar deneyin. Artı 0 Eksi
Başlangıç kısmına ''-console'' yazın sonra steam i kapatın sağ alttan da kapatın sonra yönetici olarak açın tekrar deneyin.