CS2 beta sürümü bir türlü gelmiyor

Omer Ç

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar CS:GO'yu çok seven birisiyim fakat CS2'nin çıkmasını dört gözle bekliyorum. CS2 beta teklifi gelmesi için seçkin aldım ve sabah akşam rank açmayı ve kasmayı denedim. En sonunda Silver 2 olmayı becerdim fakat 2 gün oldu hâlâ beta gelmedi. Çok istediğim bir oyun bu, beta sürümünü nasıl alabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Davet gelmesini bekleyeceksiniz hocam başka çaresi yok.

1 eylülden önce mi silver 2 oldunuz sonra mı?

Kanka bence gelmesede olur bende var ama hala normalini oynuyorum bence bu hali daha güzel ama betadan sonra herkese gelecek beklemeye devam.

Hoam davet dönemi geçti artık sonraki davet dönemi beklemelisiniz (bildiğim kadarıyla

Hoam davet dönemi geçti artık sonraki davet dönemi beklemelisiniz (bildiğim kadarıyla.

Tamam teşekkür ederim artık bana da sabırlı beklemek kaldı iyi günler.

Kanka bence gelmesede olur bende var ama hala normalini oynuyorum bence bu hali daha güzel ama betadan sonra herkese gelecek beklemeye devam.

Herkese göre değişir sen sevmeyebilirsin ben sevebilirim yorumun için teşekkürler gelmesini bekleyeceğim iyi günler.

Herkese göre değişir sen sevmeyebilirsin ben sevebilirim yorumun için teşekkürler gelmesini bekleyeceğim iyi günler.

Hocam tabii ki sevebilirsiniz kendimce yorumladım umarım yanlış anlamamışsınızdır ön yargılı bir yorum yapmak istemedim ama düzeltilmesi gereken çok şey var umarım diğer CS severlerinde sevebileceği bir hale gelir şahsen smoke molotof vb bomba yeniliklerini maplerdeki değişimleri vb sevdim fakat silah tutuş şekli karakter seslendirmesini hareket ediş ağırlığı vb teknik bazı özelikleri hantallaşmış ve göze hitap etmeyecek şekilde menü çok basit tutulmuş bence geliştirmeler yapılabilir

Yok yok kusuru bakmayın ben birazcık lafa sinirli başlamışım asıl siz yanlış anlamayın çok özür dilerim, yorumunuz için teşekkürler iyi günler dilerim

Güven faktörün yüksek olsun, seçkin ol, CS:GO'da toplam oynama süren düşük olmasın, rankın açık olsun. Gelecektir muhtemelen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…