Berkin Alşam Decapat Katılım 19 Mart 2023 Mesajlar 77 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mart 2023 #11 raidExodus dedi: 333 saat ile betaya girmeye çalışan ben . Genişletmek için tıkla... ErenY dedi: Son iki haftada kaç saat oynadınız? Bende de yakın değerler var da. Genişletmek için tıkla... 18.6 saat hocam.
raidExodus dedi: 333 saat ile betaya girmeye çalışan ben . Genişletmek için tıkla... ErenY dedi: Son iki haftada kaç saat oynadınız? Bende de yakın değerler var da. Genişletmek için tıkla... 18.6 saat hocam.
Berkant29 Hectopat Katılım 26 Kasım 2020 Mesajlar 2.950 Çözümler 4 23 Mart 2023 #12 Berkin Alşam dedi: 2100 saatim, 530 rekabetçi galibiyetim var. Bir kanaldan bu olayın çekilişle olduğunu, bir yerde de deneyimli (fazla saati olan vs.) Tarzı bir şey görmüştüm. Genişletmek için tıkla... Cevabiniz icin teşekkürler hocam. İyi oyunlar.
Berkin Alşam dedi: 2100 saatim, 530 rekabetçi galibiyetim var. Bir kanaldan bu olayın çekilişle olduğunu, bir yerde de deneyimli (fazla saati olan vs.) Tarzı bir şey görmüştüm. Genişletmek için tıkla... Cevabiniz icin teşekkürler hocam. İyi oyunlar.