Kırmızı skinlerle dönüştürülen bıçaklar pazarda satılamadığı için daha düşmez.Merhaba 120 dolar bir Steam cüzdan bakiyem var ve bıçakların fiyatı daha da düşer mi yoksa şu an yükselişte biraz alınır mı? Ucuz bıçak yoksa bekleyeyim mi?
Çok çalkanışta şu an acele etme bence dursun bir köşede alacaksan yatırım olarak düşünme ama.
dediğiniz gibi ozaman 1 hafta bekleyeyimKırmızı skinlerle dönüştürülen bıçaklar pazarda satılamadığı için daha düşmez.
Şu an alma düşük fiyattaki bıçaklar eski haline dönüyor. 31 Ekim'de ani bir düşüş tekrar yaşanabilir o zaman bekle. Hatta takas banlarının açılacağı saati beklemeni tavsiye ederim. Belki üst seviye bıçaklar yine panik havasıyla çok ucuza satılabilir.
İhtimali var. Bazı sağlam skinler 100 dolar civarlarına düştü diye görmüştüm. Bana kalırsa takas banlarının kalkıcağı saatte pazara girin. Belki yakalarsınız.Kelebek karambit yakalayabilir miyim acaba 150ye falan zorlasam.
İhtimali var. Bazı sağlam skinler 100 dolar civarlarına düştü diye görmüştüm. Bana kalırsa takas banlarının kalkıcağı saatte pazara girin. Belki yakalarsınız.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.