Alparow Centipat Katılım 3 Mayıs 2024 Mesajlar 444 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ocak 2025 #1 Bazen karşılaşıyorum Steam'de 0.05 Cent'e bıçak satılmış. Bunlar doğru mu? Son düzenleyen: Moderatör: 1 Ocak 2025
E emirhannk Hectopat Katılım 23 Eylül 2022 Mesajlar 6.768 Makaleler 4 Çözümler 10 1 Ocak 2025 #2 Alparow dedi: Bazen karşılaşıyorum Steam'de 0.05 Cent'e bıçak satılmış. Bunlar doğru mu? Genişletmek için tıkla... Yanlış fiyat veya dolandırıcılar ile oluyor.
Alparow dedi: Bazen karşılaşıyorum Steam'de 0.05 Cent'e bıçak satılmış. Bunlar doğru mu? Genişletmek için tıkla... Yanlış fiyat veya dolandırıcılar ile oluyor.
Alparow Centipat Katılım 3 Mayıs 2024 Mesajlar 444 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ocak 2025 #3 emirhannk dedi: Yanlış fiyat veya dolandırıcılar ile oluyor. Genişletmek için tıkla... Alınsa bir sıkıntı olur mu peki.
emirhannk dedi: Yanlış fiyat veya dolandırıcılar ile oluyor. Genişletmek için tıkla... Alınsa bir sıkıntı olur mu peki.
E emirhannk Hectopat Katılım 23 Eylül 2022 Mesajlar 6.768 Makaleler 4 Çözümler 10 1 Ocak 2025 #4 Alparow dedi: Alınsa bir sıkıntı olur mu peki. Genişletmek için tıkla... Sıkıntı olmaz, ama sana denk gelmesine pek umutlanma derim.
Alparow dedi: Alınsa bir sıkıntı olur mu peki. Genişletmek için tıkla... Sıkıntı olmaz, ama sana denk gelmesine pek umutlanma derim.
4 494138 Hectopat Katılım 8 Ekim 2021 Mesajlar 563 Çözümler 4 2 Ocak 2025 #5 Alparow dedi: Alınsa bir sıkıntı olur mu peki? Genişletmek için tıkla... Olmaz da sana denk gelmesini unut o fiyatlarda. Binlerce kişi o fiyatlarda alım emri koymuştur zaten.
Alparow dedi: Alınsa bir sıkıntı olur mu peki? Genişletmek için tıkla... Olmaz da sana denk gelmesini unut o fiyatlarda. Binlerce kişi o fiyatlarda alım emri koymuştur zaten.
DraugRZ Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mayıs 2019 Mesajlar 2.082 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ocak 2025 #6 Şanssız bir trader . Sürekli kart sattıkları için bazen bıçağa fiyat yazmak yerine unutup kart fiyatı yazıyorlar sonra hop gitti bıçak . Milyonda bir olacak bir durum pek umutlanmamak lazım.
Şanssız bir trader . Sürekli kart sattıkları için bazen bıçağa fiyat yazmak yerine unutup kart fiyatı yazıyorlar sonra hop gitti bıçak . Milyonda bir olacak bir durum pek umutlanmamak lazım.