CS2 bıçak fiyatları düşer mi?

OyunHaberi

Hectopat
Daha fazla  
★ Kancalı bıçak | ototronik görevde kullanılmış alacağım beklemeli miyim yoksa güncellemenin gelmesinin tam bir hafta sonra banlar kalkacağı için daha çok mu düşer?

Beklesem riskli mi olur 125 dolar hesapta ve daha yatırmam olurda çıkarsa bıçağı alamam.

Neye gore tabıkı kanka?
Bir sürü bıçak çıktı millete. Bıçak hayali kuran herkesin bıçağı vardır artık. 3 dolarlık kırmızılar oldu 50-60 dolar şu anda bile düştü bıçakların fiyatı. Banlar kalkınca herkes satacağı için ona göre düşer öyle oluyor yani.

2-3 gün sonra 125 dolara piyasa ilk başta düşeceği için kesin alırsın.

Güncelleme geldiğinden beri bu bıçağı gözüme kestirdim 20 dk önce biri 122 dolara satıldı şu anda alırım muhtemelen ama aldıktan sonra düşme ihtimali korkutuyor beni.

Güncelleme geldiğinden beri bu bıçağı gözüme kestirdim 20 dk önce biri 122 dolara satıldı şu anda alırım muhtemelen ama aldıktan sonra düşme ihtimali korkutuyor beni.
Dediğim gibi şuan almayın 30 Ekim'i bekleyin. Tahminimce 20 dolardan fazla cebinizde kalır.

Hocam kırmızılar ne olur sizce.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…