CS2 bıçak nasıl hızlıca çıkartılır?

baymortal

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar selam. CS2'de hızlı bir şekilde bıçak almam lazım. Biri ile iddiaya girdim bıçağa onlarca TL, veremem sizce nasıl hızlı şekilde alabilirim? Bugün 6 kasa açtım, daha önceden de 20 30 tane toplam açmışımdır hiç çıkmadı. CS2 kasa sitelerinden mi açmam lazım bilmiyorum. CS2'de kasadan bıçak çıkma nadirliği nasıl acaba? Son olarak sizce ne yapmalıyım? Yardımcı olursanız sevinirim.

hızlı bıçak çıkarma diye birşey yok şansına bağlı tamamen

Millet 100 200 kasa açıyor çıkaramıyor 20 30 kasayla zor yani şans işi ama bayağı kasa açarsanız paranızda varsa alabilirsiniz.

yaklaşık 350de 1 ihtimal var her kasada ihtimal değişmiyor kimine tek kasada çıkıyor kimine 5 kasada kimine 500 kasada bu çok şansa bağlı genelde yeni hesaplara verdiğini gördüm valve.

Binlerce kasa açman lazım belki bir tane denk gelir. Şaka yapmıyorum. YouTube'da bir kanal vardı 500-1000 tane kasa açılışı yapan bir kanal onlarda bile bir tane ya çıkıyor ya da hiç çıkmıyor.

En temizi ver parasını al bıcağını.

%0.25 bıçak çıkma şansı. Binlerce açıp çıkaramayan var.

Bayağı kasa açarsan çıkar diye bir şey yok hocam.

Hocam peki kasanın içinden çıkan şey önceden belli oluyor mu örnek veriyorum 5 kasa aldın 2'sinden net mavi çıkacak diğer 3'ünden mor gibi çıkacak şeyler önceden bellimi yoksa tamamen kasa açılınca random bir şekilde mi?

Millet 100 200 kasa açıyor çıkaramıyor 20 30 kasayla zor yani şans işi ama bayağı kasa açarsanız paranızda varsa alabilirsiniz.

Hocam cevaplarınız için sağ olun oyunu biliyorum biri ile iddiaya girdim 1 ay içinde net birimiz bıçak alacak ondan acale ile belki bir şey çıkar diye yazayım dedim yine de sağ olun.

Belli oluyordu sanırım bazı bölgelere X ray sistemi getirmişti Valve internetten bulabilirsiniz.

Belli oluyordu sanırım bazı bölgelere X-ray sistemi getirmişti Valve internetten bulabilirsiniz.

Sadece Fransa'da var o sistem. Ayrıca X-ray sistemi sana avantaj sağlayan bir şey değil. Bu mesajda da anlatmışlar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…