Hxrea Centipat Katılım 13 Ocak 2025 Mesajlar 2.766 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mart 2025 #11 Lamparages dedi: Huntsman yok mu o fiyata ya? Şu mor olanlar 3 bin liraydı yazın 100 dolardı şu an ne kadar bilmiyorum ama kukriden Huntsman güzel bence. Genişletmek için tıkla... Bıçağa neden bu kadar para veriyorlar?
Lamparages dedi: Huntsman yok mu o fiyata ya? Şu mor olanlar 3 bin liraydı yazın 100 dolardı şu an ne kadar bilmiyorum ama kukriden Huntsman güzel bence. Genişletmek için tıkla... Bıçağa neden bu kadar para veriyorlar?
Lamparages Hectopat Katılım 4 Temmuz 2022 Mesajlar 636 Makaleler 1 Çözümler 1 25 Mart 2025 #12 Huntsman bence bu da güzel bakabilirsiniz. İstanbul Trip dedi: Arkadaş kukri istiyor hocam yoksa onları önerirdim. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam ama bence daha iyi seçenekler olabilir şu an aklımda pek yok ama bence arkadaşa önerin gene de.
Huntsman bence bu da güzel bakabilirsiniz. İstanbul Trip dedi: Arkadaş kukri istiyor hocam yoksa onları önerirdim. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam ama bence daha iyi seçenekler olabilir şu an aklımda pek yok ama bence arkadaşa önerin gene de.
İstanbul Trip Hectopat Katılım 22 Ekim 2022 Mesajlar 2.714 Çözümler 37 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri ASROCK H310-CM İ3 9100F 16 GB RAM RX 570 8 GB 500 GB HDD 500 GB SSD Windows 11 Cinsiyet Erkek 25 Mart 2025 #13 Lamparages dedi: Huntsman bence bu da güzel bakabilirsiniz. Anladım hocam ama bence daha iyi seçenekler olabilir şu an aklımda pek yok ama bence arkadaşa önerin gene de. Genişletmek için tıkla... Önerdimya zaten hocam bakmadınız herhalde attığım linklere. Hxrea dedi: Bıçağa neden bu kadar para veriyorlar? Genişletmek için tıkla... Güzeller dostum çünkü ve piyasası var satmak istesen parasını çıkarabiliyorsun sonuçta?
Lamparages dedi: Huntsman bence bu da güzel bakabilirsiniz. Anladım hocam ama bence daha iyi seçenekler olabilir şu an aklımda pek yok ama bence arkadaşa önerin gene de. Genişletmek için tıkla... Önerdimya zaten hocam bakmadınız herhalde attığım linklere. Hxrea dedi: Bıçağa neden bu kadar para veriyorlar? Genişletmek için tıkla... Güzeller dostum çünkü ve piyasası var satmak istesen parasını çıkarabiliyorsun sonuçta?
Lamparages Hectopat Katılım 4 Temmuz 2022 Mesajlar 636 Makaleler 1 Çözümler 1 25 Mart 2025 #14 İstanbul Trip dedi: Önerdimya zaten hocam bakmadınız herhalde attığım linklere. Genişletmek için tıkla... Pardon hocam şimdi gördüm.
İstanbul Trip dedi: Önerdimya zaten hocam bakmadınız herhalde attığım linklere. Genişletmek için tıkla... Pardon hocam şimdi gördüm.
Hxrea Centipat Katılım 13 Ocak 2025 Mesajlar 2.766 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mart 2025 #15 İstanbul Trip dedi: Önerdimya zaten hocam bakmadınız herhalde attığım linklere. Güzeller dostum çünkü ve piyasası var satmak istesen parasını çıkarabiliyorsun sonuçta? Genişletmek için tıkla... Çıkarabiliyorsan başka, onun dışı mantıklı hareket değil zaten. CS'ye hakim değilim.
İstanbul Trip dedi: Önerdimya zaten hocam bakmadınız herhalde attığım linklere. Güzeller dostum çünkü ve piyasası var satmak istesen parasını çıkarabiliyorsun sonuçta? Genişletmek için tıkla... Çıkarabiliyorsan başka, onun dışı mantıklı hareket değil zaten. CS'ye hakim değilim.
İstanbul Trip Hectopat Katılım 22 Ekim 2022 Mesajlar 2.714 Çözümler 37 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri ASROCK H310-CM İ3 9100F 16 GB RAM RX 570 8 GB 500 GB HDD 500 GB SSD Windows 11 Cinsiyet Erkek 25 Mart 2025 #16 Hxrea dedi: Çıkarabiliyorsan başka, onun dışı mantıklı hareket değil zaten. CS'ye hakim değilim. Genişletmek için tıkla... Herkesin kendi parası olan istediğine para harcar kanka sahsen bende harcarım zaten CS ile iç içe olmayan biri bıçak alma niyetine girmez.
Hxrea dedi: Çıkarabiliyorsan başka, onun dışı mantıklı hareket değil zaten. CS'ye hakim değilim. Genişletmek için tıkla... Herkesin kendi parası olan istediğine para harcar kanka sahsen bende harcarım zaten CS ile iç içe olmayan biri bıçak alma niyetine girmez.