CS2 bıçakları fiyatı daha düşecek mi?

Şuan satıp 31'inde ucuz bıçaklardan alma şansın var bence. YTD

Gördüğünüz gibi son güncellemeden sonra bıçakların fiyatı iyice 60 70 dolarlara çakıldı. Yeniden toparlanmaya başladı fakat haftaya olacak takas banları kalkınca sizce daha düşer mi?

Şu an az da olsa fiyatlar toparlanmaya başladı. Fiyat hareketliliği eski hâline döndüğünde en ucuz bıçaklar 40-60 dolarlara falan alınabilir diye düşünüyorum. Bıçak fiyatları düşerse kırmızı itemlerde de bir miktar ucuzlama olacaktır bence.

Şuan satıp 31'inde ucuz bıçaklardan alma şansın var bence. YTD
Hocam bıçaklar tekrar artışa gectiği için 3 kırmızı skin satıp 165 dolarak huntsman lore ft aldım, fiyatı 10 dolar artmış. uzun vadede tekrar toparlanır diye düşündüğüm için almıştım ama takas banları aklımın ucundan geçmedi. beni zarara uğratır mı veya ne kadar uğratır

Uzun vadede zaten toparlar bence, 31'inde piyasayı görüp satın alım yapanlar olucak yani tahmini 10'una kadar bir belirginleşme olur.

Bence şu tarz bi grafik olucak:

O gece uykusu bende de vardı. Zamanında 9 dolara almıştım ve bu olay yaşanmadan 2 hafta önce elden çıkardım yine aynı fiyata. Bugün de fiyatının 75 dolara çıktığını gördüm.

Çok büyük bir para değil ama insan kendini mal gibi hissediyor böyle bir şey yaşayınca. Kim bilir kırmızı skinlerini toplu şekilde olaydan önce satan insanlar ne hissediyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…