CS2 bir anda donuyor

tlaa

Kilopat
Öncelikle selamlar, arkadaşımın laptopundaki bir sorunu çözmem gerekiyor ama çözümü bir türlü bulamadım. Sorun şu ki CS'de bir oyun moduna girdiğimizde (DM, silah yarışı vs) oyun yaklaşık 5 dk içinde donuyor (yanıt vermiyor). Öncelikle ufak FPS droplarla başlıyor sonrasında FPS tamamen düşüyor ve oyun donuyor ve hiçbir şekilde geri gelmiyor Görev Yöneticisi'nden kapatıyoruz.

Bu sorunu 1V1 aim_redline haritasında ve botlarla silah yarışı oynarken yaşamadık. CFG dosyasını sildik, dosya bütünlüğünü doğruladık, ekran kartı driverlarını güncelledik, NVIDIA'nın programından optimize edip NVIDIA üzerinden oyunu açtık üstüne oyunu silip yeniden yükledik ama nafile.

Bu sorunu daha önce yaşayan veya çözümünü bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim. Sistem özelliklerini sordum daha cevap gelmedi tek hakim olduğum PC ile alakalı; 32 GB RAM'i var ve Turbo mod, oyun modu gibi modları var.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu videoyu izler misiniz? Ben bununla çözmüştüm.

teşekkürler, deneyip sonuçtan haberdar edeceğim.

yok hocam olmadı bu da

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…