CS2 bir anda FPS düsüyor ping yükseliyor

alkqne6

Decapat
Daha fazla  
Bilgisayarim HP Victus 15 RTX 4060 i5
12500H

CS2 de 170 180 FPS alıyorum, pingim de 5 ila 10 arasinda gidip geliyor. Bazen anlık olarak FPS 120'ye dusuyor ve ping 25 30'a cıkıyor ve bu ikisi aynı anda olunca cidden rahatsız edici oluyor. Bir çözüm var mıdır?

Sadece CS2'de mi oluyor bu olay?

Custom OS Windows 11 23H2 kur. X Lite öneririm. Benim de Acer Nitro 16 bende de mevcuttu şu an düzeldi ek olarak 250-300 FPS alıyorum.

Custom OS Windows 11 23H2 kur. X Lite öneririm. Benim de Acer Nitro 16 bende de mevcuttu şu an düzeldi ek olarak 250-300 FPS alıyorum.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Hocam bu mudur?

Aklıma gelmiyor fakat bir sallayayım belki tutar. Dosya bütünlüğünü doğrulayın bir.
Denerim hocam.

Evet budur hocam bunu kurun hem bayağı gecikme azaltıyor hem de sistemi aşırı rahatlatıyor yıllarıdır kullanıyorum. Kurmaya üşenmiştim bilgisayar nefes aldı hatta ısınma değerleri dahi düştü.

Hocam tamamdır çok teşekkürler. Normal Rufus yardimıyla flasha kurmam lazım değil mi?

Hocam tamamdır çok teşekkürler. Normal Rufus yardimıyla flasha kurmam lazım değil mi?

Hocam bir de 23H2 değil mi? 24H2 değil.

Hocam bir de 23H2 değil mi? 24H2 değil.
Kurulum yaptıktan sonra deneyiminizi paylaşabilir misiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…