A Ali41H Femtopat Katılım 15 Haziran 2023 Mesajlar 90 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ekim 2023 #1 CS: 2'yi indirdim ama girnce bunu diyor. Dosyaların bütünlüğünü doğruluyorum yine bir şey değişmiyor. Çözüm nedir?
CS: 2'yi indirdim ama girnce bunu diyor. Dosyaların bütünlüğünü doğruluyorum yine bir şey değişmiyor. Çözüm nedir?
Eftal efo Hectopat Katılım 18 Mart 2022 Mesajlar 190 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ekim 2023 #2 Oyunu sil, disk birleştir ( SSD değil ise ), gereksiz dosyaları program ve elle sil, güncellemeleri denetle ( Windows, NVIDIA, AMD ) oyunu tekrar kur. Artı 0 Eksi
Oyunu sil, disk birleştir ( SSD değil ise ), gereksiz dosyaları program ve elle sil, güncellemeleri denetle ( Windows, NVIDIA, AMD ) oyunu tekrar kur.
KS KS A Ali41H Femtopat Katılım 15 Haziran 2023 Mesajlar 90 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ekim 2023 #3 Eftal efo dedi: Oyunu sil, disk birleştir ( SSD değil ise ), gereksiz dosyaları program ve elle sil, güncellemeleri denetle ( Windows, NVIDIA, AMD ) oyunu tekrar kur. Genişletmek için tıkla... Disk birleştir dedikte ne demek istiyorsunuz anlamadımda. Artı 0 Eksi
Eftal efo dedi: Oyunu sil, disk birleştir ( SSD değil ise ), gereksiz dosyaları program ve elle sil, güncellemeleri denetle ( Windows, NVIDIA, AMD ) oyunu tekrar kur. Genişletmek için tıkla... Disk birleştir dedikte ne demek istiyorsunuz anlamadımda.
Eftal efo Hectopat Katılım 18 Mart 2022 Mesajlar 190 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ekim 2023 #4 Ali41H dedi: Disk birleştir dedikte ne demek istiyorsunuz anlamadımda. Genişletmek için tıkla... Scandisk Artı 0 Eksi
Ali41H dedi: Disk birleştir dedikte ne demek istiyorsunuz anlamadımda. Genişletmek için tıkla... Scandisk
KS KS A Ali41H Femtopat Katılım 15 Haziran 2023 Mesajlar 90 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ekim 2023 #5 Eftal efo dedi: Scandisk Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. Artı 0 Eksi